Koulutuksia Kaustisella

HEVOSALAN KOULUTUKSIA JA KURSSEJA

Monipuolista hevosalan koulutusta Kaustisella

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on keskittänyt hevosalan opetuksensa Kaustisen toimipaikkaan, jossa voit suorittaa hevostenhoitajan tutkinnon useassa eri suuntautumisvaihtoehdossa. Yhdistymisen myötä ratsastusopetus siirtyy Perhosta Kaustiselle ja kokonaisuuden myötä muodostuu uusi hevosalan oppimiskeskus, jonka vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta, aito opiskelijasta välittäminen ja opiskeluturvallisuus.

Hevostenhoitajaopinnoissa voit erikoistua muun muassa ratsu- tai ravihevosten hoitamiseen, kengittämiseen, valjas- ja nahkatöihin tai hevoskasvatukseen.

Hevospalveluohjaaja opinnoissa voit erikoistua muun muassa hevosharrasteohjaajaksi, ravikouluohjaajaksi, lännenratsastusohjaajaksi, islanninhevosharrasteohjaajaksi tai vikellysohjaajaksi.

Monipuolisesta valinnaisten opintojen valikoimasta voit valita itsellesi sopivat opinnot. Voit opiskella esimerkiksi montè-ratsastusta, hevosklinikka-avustamista, karjapaimennusta ja ravikilpailujen C-ajoluvan.

Tarjoamme opiskelijoillemme ohjattua käytännön opetusta sekä teoriaopintoja oppilaitoksessa, laadukasta työssäoppimista, joustavia verkossa tapahtuvia opintoja sekä simulaatio-opetusta ravi-, monté- ja ratsastussimulaatiostudiossamme.

 

Tutustu alla oleviin hevosalan koulutuksiin ja hae mukaan!

 

Hei sinä 9.-luokkalainen, peruskoulusi keväällä päättävä hevosista kiinnostunut nuori! Onko sinulla haaveena työskennellä koulun jälkeen hevosten kanssa, olla kenties kengittäjä, hevoshieroja, hevostenhoitaja tai ravivalmentaja? Pohditko mihin kouluun hakisit, että pääsisit opiskelemaan hevostalouden perustutkintoa, joka tarjoaa loistavan ponnahduslaudan näille ammattitutkinnoille. Minun vastaukseni kysymykseesi on Kaustinen. Miksi?

Lue lisää