Koulutuksia Kokkolassa

Media-alan ammattilaiseksi

Kiinnostaako opiskelu media-alalla?

Voit suorittaa Kokkolassa Ammattikampuksella joko media-alan ammattitutkinnon tai media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan. Perustutkinnon suorittaneena tunnet media-alan toimintaympäristön ja osaat toimia audiovisuaalisissa tuotannoissa. Hallitset monenlaisten mediamateriaalien valmistuksen sekä valitsemiesi valinnaisten tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot.

Mediapalvelujen toteuttajana osaat soveltaa oppimiasi tietoja ja taitoja muuttuvissa työtilanteissa. Osaat toimia monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä ja tuottaa palveluita asiakkaiden tarpeisiin myös itsenäisenä yrittäjänä tai ammatinharjoittajana.

Opiskelu tapahtuu Mediakeskus LIME:ssä, joka tarjoaa huippumodernin ympäristön media-alan opiskeluun ja tuotantoon.

Tutustu myös alla oleviin koulutuksiin ja hae mukaan!

Voit tutustua myös kulttuurialan ja valokuvauksen koulutuksiin!

 

Anniina Isokangas on PaaPii Designin omistaja ja yrittäjä, jonka tuotteisiin kuuluvat muun muassa tekstiilit, pehmolelut ja paperituotteet. Hetki sitten on tullut kangastilaus New Yorkista, ja tuotteita on myynnissä useassa eri maassa. Isokangas suunnittelee ja markkinoi kaiken itse, ompelu ja painotyöt on ulkoistettu.

Lue lisää

Audiovisuaalisen alan perustutkintoa opiskeleva Lea Äyhynmäki suuntasi tekemään viiden viikon työssäoppimisjakson Øverbygdin kylään Norjaan FilmCampille talvella 2016. Elokuvastudiolla oli käynnissä suomalaisen Armoton maa –elokuvan kuvaukset, jonka kansainväliseen tuotantotiimiin Lea hyppäsi mukaan. 

Lue lisää

Taideaineet ja käsillä tekeminen ovat aina kiinnostaneet valokuvaajan ammattitutkinnon keväällä suorittanutta Jenni Rajaniemeä. Linssin läpi maailmaa tutkiva valokuvaaja unelmoi omasta kuvaamosta, ja tutkinnon myötä haaveet ovat askelta lähempänä.

Lue lisää

Luokanopettajaksi Ruotsissa opiskellut Juuso Savolainen tuli opiskelijavaihtoon yliopistokeskus Chydeniukseen keväällä 2014.- Olen tehnyt äänityshommia bändien ja artistien kanssa. Sain keväällä esitteen kotiin alkavista audiovisuaalisen alan koulutuksista ja kiinnostuin alan vaihdosta, Savolainen kertoo.

Lue lisää

Yksi voimakkaista Lisa McWhirterin lapsuusmuistoista on ääni, joka kuului hänen isänsä kelatessa filmikameran filmiä. Minne isä menikin, kamera kulki aina mukana. Palkittuna valokuvaajana itsensä elättävä Lisa on varmasti jo pikkutyttönä valinnut ammattinsa. Vai onko? 

Lue lisää