Työvoimatarpeita?

Meiltä löytyvät keinot

  1. Etusivu
  2. Apua rekrytointiin

Apua rekrytointiin 

Onko yrityksessäsi työvoiman tarvetta? Tarvitsetteko kiireiseen sesonkiaikaan apukäsiä? Näihin tarpeisiin voimme tarjota ratkaisua!

Voit kouluttaa osaajia yrityksesi tarpeisiin erilaisin vaihtoehdoin:  

 

Kpedu Jobi - rekrytoinnin työkalu apunasi!

Ota käyttöön maksuton rekrytoinnin työkalu Kpedu Jobi ja tavoita jopa 3500 Kpedun opiskelijaa yhden työkalun avulla! Työkalu toimii Tiitus ympäristössä ja työnantajat käyttävät sitä verkkoselaimen kautta osoitteessa: https://www.tiitus.fi/kpedu/ Käyttöönotto on vain parin klikkauksen päässä! Muista valita työkalussa toimialueeksi Kpedu Jobi.

Tukea Kpedu Jobin käyttöön ja rekisteröitymiseen saat asiakkuusvastaava Elisa Orjalalta (p. 040 807 3532 / email: etunimi.sukunimi@kpedu.fi) ja projektipäällikkö Johanna Herralalta (p. 040 359 6239 / email: etunimi.sukunimi@kpedu.fi)

Ks. työkalun käyttöönottoon opastava ohjevideo tästä.

Tervetuloa Kpedu Jobi -webinaariin kuulemaan aiheesta lisää! Alta näet samansisältöisten webinaarien ajankohdat ja osallistumaan pääset tästä: https://urly.fi/1QyT  

27.4.2021   Klo 10 : 00

6.5.2021     Klo 12 : 00

18.5.2021   Klo 13 : 00

 

Kuvassa ajankohdat Kpedu Jobi-webinaariin.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä sopivien osaajien rekrytoimiseksi?

Järjestämme myös esimerkiksi rekrytointiin liittyviä tapahtumia ja messuja ja tuotamme työnantajahaastatteluita ja uratarinoita videotallenteiden muodossa. Jätä meille yhteystietonne, niin suunnitellaan tarkemmin millaista yhteistyötä voisimme tehdä: Yhteydenottopyyntölomake 

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää