Työvoimatarpeita?

Meiltä löytyvät keinot

  1. Etusivu
  2. Apua rekrytointiin

Apua rekrytointiin 

Onko yrityksessäsi työvoiman tarvetta? Tarvitsetteko kiireiseen sesonkiaikaan apukäsiä? Näihin tarpeisiin voimme tarjota ratkaisua!

Voit kouluttaa osaajia yrityksesi tarpeisiin erilaisin vaihtoehdoin:  

 

Kpedu Jobi - rekrytoinnin työkalu apunasi!

Tarjoamme rekrytointipalvelu Kpedu Jobin maksutta alueemme työnantajien käyttöön. Palvelun avulla voi etsiä niin koulutussopimus- ja oppisopimusopiskelijoita kuin kesätyöntekijöitä ja jo valmistuneista pysyvämpääkin työvoimaa.

Voit tavoittaa jopa 3500 Kpedun opiskelijaa yhden työkalun avulla!

Työkalu toimii valtakunnallisessa Tiitus ympäristössä ja työnantajat käyttävät sitä verkkoselaimen kautta osoitteessa: https://www.tiitus.fi/kpedu/ . Käyttöönotto on vain parin klikkauksen päässä!   Muista valita rekrytointipalvelussa toimialueeksi Kpedu Jobi.

Tukea ja vinkkejä Kpedu Jobin käyttöön ja rekisteröitymiseen saat asiakkuusvastaava Mia Kronqvistiltä, puh. 0408073605 tai Anu Pajalalta, puh. 0408073687. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@kpedu.fi. Ole rohkeasti yhteydessä ja löydetään työlle Tekijät!

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä sopivien osaajien rekrytoimiseksi?

Järjestämme myös esimerkiksi rekrytointiin liittyviä tapahtumia ja messuja ja tuotamme työnantajahaastatteluita ja uratarinoita videotallenteiden muodossa. Jätä meille yhteystietonne, niin suunnitellaan tarkemmin millaista yhteistyötä voisimme tehdä: Yhteydenottopyyntölomake 

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää