Työvoimatarpeita?

Meiltä löytyvät keinot

  1. Etusivu
  2. Apua rekrytointiin

Apua rekrytointiin 

Onko yrityksessäsi työvoiman tarvetta? Tarvitsetteko kiireiseen sesonkiaikaan apukäsiä? Näihin tarpeisiin voimme tarjota ratkaisua!

Voit kouluttaa osaajia yrityksesi tarpeisiin erilaisin vaihtoehdoin:  

 

Kpedu Jobi - rekrytoinnin työkalu apunasi!

Tarjoamme rekrytointipalvelu Kpedu Jobin maksutta alueemme työnantajien käyttöön. Voit tavoittaa jopa 3500 Kpedun opiskelijaa yhden työkalun avulla! Työkalu toimii valtakunnallisessa Tiitus ympäristössä ja työnantajat käyttävät sitä verkkoselaimen kautta osoitteessa: https://www.tiitus.fi/kpedu/ .  Muista valita työkalussa toimialueeksi Kpedu Jobi. Käyttöönotto on vain parin klikkauksen päässä!

Järjestämme Kpedu Jobi-webinaareja joissa tutustumme palveluun ja annamme vinkkejä sen käyttöön ja hyödyntämiseen. Webinaarit järjestetään yhteistyössä Centria Ammattikorkeakoulun kanssa. Kaikissa webinaareissa on sama sisältö.  Tervetuloa kuulemaan lisää uudesta rekrytointipalvelusta!

Kpedu&Centria Jobi- Webinaarien ajankohdat:

13.10.2021 Klo 12.00

23.11.2021 Klo 12.00

Osallistumaan pääset tästä.

Ks. Kpedu Jobin käyttöön opastavat ohjeet:

 

Tukea ja vinkkejä Kpedu Jobin käyttöön ja rekisteröitymiseen saat asiakkuusvastaava Elisa Orjalalta (p. 040 807 3532). Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@kpedu.fi. Ole rohkeasti yhteydessä ja löydetään työlle Tekijät! 

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä sopivien osaajien rekrytoimiseksi?

Järjestämme myös esimerkiksi rekrytointiin liittyviä tapahtumia ja messuja ja tuotamme työnantajahaastatteluita ja uratarinoita videotallenteiden muodossa. Jätä meille yhteystietonne, niin suunnitellaan tarkemmin millaista yhteistyötä voisimme tehdä: Yhteydenottopyyntölomake 

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää