Työvoimatarpeita?

Meiltä löytyvät keinot

  1. Etusivu
  2. Apua rekrytointiin

Apua rekrytointiin 

Onko yrityksessäsi työvoiman tarvetta? Tarvitsetteko kiireiseen sesonkiaikaan apukäsiä? Näihin tarpeisiin voimme tarjota ratkaisua!

Voit kouluttaa osaajia yrityksesi tarpeisiin erilaisin vaihtoehdoin:  

 

Kpedu Jobi - rekrytoinnin työkalu apunasi!

Ota käyttöön maksuton rekrytoinnin työkalu Kpedu Jobi ja tavoita jopa 3500 Kpedun opiskelijaa yhden työkalun avulla! Työkalu toimii Tiitus ympäristössä ja työnantajat käyttävät sitä verkkoselaimen kautta osoitteessa: https://www.tiitus.fi/kpedu/ Käyttöönotto on vain parin klikkauksen päässä! Muista valita työkalussa toimialueeksi Kpedu Jobi.

Tukea ja vinkkejä Kpedu Jobin käyttöön ja rekisteröitymiseen saat asiakkuusvastaava Elisa Orjalalta (p. 040 807 3532 / email: etunimi.sukunimi@kpedu.fi) ja projektipäällikkö Johanna Herralalta (p. 040 359 6239 / email: etunimi.sukunimi@kpedu.fi)

Ks. työkalun käyttöönottoon opastava ohjevideo tästä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja löydetään työlle Tekijät! 

Elisa Orjala / p. 040807 3532

etunimi.sukunimi@kpedu.fi

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä sopivien osaajien rekrytoimiseksi?

Järjestämme myös esimerkiksi rekrytointiin liittyviä tapahtumia ja messuja ja tuotamme työnantajahaastatteluita ja uratarinoita videotallenteiden muodossa. Jätä meille yhteystietonne, niin suunnitellaan tarkemmin millaista yhteistyötä voisimme tehdä: Yhteydenottopyyntölomake 

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää