Vapaan sivistystyön opetus

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

  1. Etusivu
  2. Kansanopiston koulutukset

Kansanopistolinjat

Haluatko tutustua eri koulutusaloihin ja selkiyttää omia tulevaisuudensuunnitelmiasi? Vietä vuosi kansanopistossa, jossa opintojen aikana toteutetut projektit antavat sinulle mahdollisuuden oppia tuntemaan itseäsi ja kehittää omaa osaamistasi. Kansanopistolinjat ovat lukuvuoden mittaisia koulutuksia, mutta voit opiskella myös lyhyemmissä jaksoissa. Opiskelu kansanopistolinjoilla on yhteisöllistä ja toteutuu opiskelijan omista lähtökohdista. Opintojen aikana voit asua opiskelija-asuntolassa, ja viettää vapaa-aikaasi opiskelijakavereiden kanssa turvallisessa ympäristössä. 

Koulutus on maksullista ja siihen on mahdollista hakea opintotukea sekä opintosetelirahoitusta. Olet tervetullut tutustumaan opintoihin ja tiloihin etukäteen!

Kansanopistolinjat 2024-2025Opistovuosi oppivelvollisille 2024-2025

Kälviällä voit opiskella Oppivelvollisille tarkoitetuilla maksuttomilla linjoilla, jotka valmentavat jatko-opintoihin tai oppivelvollisuusiän jälkeiseen elämään. Elokuussa 2025 alkaville linjoille haetaan yhteishaussa Opintopolussa 20.2.-19.3.2024. Lue lisää opinnoista alla olevista linkeistä.Tutkinto koulutus Kälviällä

Kansanopiston kurssit

Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Tutustu koulutustarjontaamme alla! Voit myös toivoa koulutuksia tai kursseja järjestettäväksi, lähetä toiveesi!