Vapaan sivistystyön opetus

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

  1. Etusivu
  2. Kansanopiston koulutukset

Kansanopistolinjat

Haluatko tutustua eri koulutusaloihin ja selkiyttää omia tulevaisuudensuunnitelmiasi? Vietä vuosi kansanopistossa, jossa opintojen aikana toteutetut projektit antavat sinulle mahdollisuuden oppia tuntemaan itseäsi ja kehittää omaa osaamistasi. Kansanopistolinjat ovat lukuvuoden mittaisia koulutuksia, mutta voit opiskella myös lyhyemmissä jaksoissa. Opiskelu kansanopistolinjoilla on yhteisöllistä ja toteutuu opiskelijan omista lähtökohdista. Opintojen aikana voit asua opiskelija-asuntolassa, ja viettää vapaa-aikaasi opiskelijakavereiden kanssa turvallisessa ympäristössä. 

Koulutus on maksullista ja siihen on mahdollista hakea opintotukea sekä opintosetelirahoitusta. Olet tervetullut tutustumaan opintoihin ja tiloihin etukäteen!

Opistovuosi oppivelvollisille 2023-2024

Kälviällä voit opiskella Oppivelvollisille tarkoitetuilla maksuttomilla linjoilla, elokuussa 2023 alkaville linjoille haetaan yhteishaussa 21.2.-21.3.2023

Lisätietoa  valmentavien opintojen eroista

Kansanopistolinjat 2023-2024

Haku linjoille aukeaa 1.1.2023

 

Opistovuosi oppivelvollisille 2022-2023

Kälviällä voit opiskella Oppivelvollisille tarkoitetuilla maksuttomilla linjoilla,  kevätlukukaudeksi 2023 näille linjoille voi hakea jatkuvan haun kautta. Lue lisää opinnoista ja hae koulutuksiin alla olevista linkeistä.

Kansanopistolinjat 2022-2023

Voit vielä hakea opiskelemaan kevätlukukaudeksi 2023

Tutkinto koulutus Kälviällä

Kansanopiston kurssit

Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Tutustu koulutustarjontaamme alla! Voit myös toivoa koulutuksia tai kursseja järjestettäväksi, lähetä toiveesi!