Koulutuksia Kälviällä

Kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiseksi

  1. Etusivu
  2. Koulutustarjonta
  3. Kasvatus- ja ohjausala

Kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiseksi?

Haluatko työskennellä ihmisten kanssa kasvatus- ja ohjausalan yhä laajenevalla työkentällä? Kasvatus- ja ohjausalan koulutusten myötä opit käyttämään eri-ikäisten kasvua, voimavaroja, identiteettiä ja elämänhallintaa tukevia toimintamenetelmiä.

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon suorittaneena voit työskennellä esimerkiksi lastenohjaajana varhaiskasvatuksen tehtävissä huolehtien lapsen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Voit työskennellä myös perheiden ja kouluikäisten lasten kanssa. Tulevia työympäristöjäsi voivat olla esimeriksi nuorisotalot, koulut, laitokset, lastensuojeluyksiköt, järjestöt, nuorten työpajat, nuorisokeskukset tai yksityiset yritykset. Ammattinimikkeesi voi olla esimerkiksi nuoriso-ohjaaja, erityisnuorisotyöntekijä, etsivä nuorisotyöntekijä, projektityöntekijä, koulunuorisotyöntekijä. Opiskelu tapahtuu Hyvinvointikampuksella Kokkolassa. 

Tarjoamme myös lyhyempiä koulutuksia, joiden avulla voit kehittää omaa ammattitaitoasi.

Tutustu alla oleviin kasvatus- ja ohjausalan koulutuksiin ja hae mukaan!

 

Kokkolassa Kirkonmäen päiväkodissa työskentelevä Kira Myllykangas kertoo päätyneensä alalle omakohtaisten kokemusten innostamana.

Lue lisää