Joustavasti osaamista

koulutussopimus

  1. Etusivu
  2. Koulutussopimus

Kouluta työntekijöitä joustavasti koulutussopimuksella

Ovatko teidän työtehtävänne sellaisia, joita opitaan parhaiten käytännön töitä tekemällä? Onko teillä haasteita löytää osaavaa työvoimaa? Silloin voi koulutussopimus olla teille hyvä tapa hankkia osaamista riveihinne.

Koulutussopimukseen perustuvassa koulutuksessa opiskelija hankkii osaamista sovitusti työpaikalla tehden käytännön töitä ja saaden työpaikkaohjaajalta ohjausta.

Opiskelijan henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan kirjataan yhdessä opettajan ja työpaikkaohjaajan kanssa ne ammattitaitovaatimuksia vastaavat käytännön työtehtävät, joita tekemällä saavutetaan tavoitteellinen osaaminen. Suunnitelma tehdään tutkinnon osittain. 

Koulutussopimus on hyvä tapa päästä tutustumaan potentiaaliseen tulevaan työntekijään, ja vaikuttamaan siihen, että hän saa juuri teidän yrityksessänne tarvittavan osaamisen.

Koulutussopimus on kirjallinen, määräaikainen sopimus, jonka solmivat koulutuksen järjestäjä (Kpedu) ja työnantaja. Koulutussopimus ei siis ole työsopimus, eikä opiskelijalle makseta palkkaa tai muuta vastiketta koulutussopimuksen aikana.  

Opiskelija voi siirtyä työpaikalla järjestettävän koulutuksen muodosta toiseen: koulutussopimuksesta oppisopimukseen ja päinvastoin. Lue lisää oppisopimuksesta ja siitä, miten voit saada yritykseesi osaamista sen avulla!

Kpedu Jobi - rekrytointisovellus apunasi

Ota käyttöön rekrytointi-sovellus Kpedu Jobi ja tavoita jopa 3500 Kpedun opiskelijaa yhden sovelluksen kautta! Sovelluksen käyttöönotto on vain parin klikkauksen päässä. Kpedu Jobia käytetään Tiitus-mobiilisovelluksen tai verkkoselaimen kautta osoitteessa: https://www.tiitus.fi/kpedu/

Tukea Kpedu Jobin käyttöön ja rekisteröitymiseen saat asiakkuusvastaava Elisa Orjalalta (p. 0408073532 / email: etunimi.sukunimi@kpedu.fi) ja projektipäällikkö Johanna Herralalta (p. 040 359 6239 / email: etunimi.sukunimi@kpedu.fi)

Ks. sovelluksen käyttöönottoon opastava ohjevideo tästä.

Lisätietoa koulutussopimuksesta:

 

Kpedun hakijapalvelut

p. 040 808 5010 (ma-pe klo 9-15) sähköposti: hakijapalvelut(at)kpedu.fi