Koulutuksia Kokkolassa

Kone- ja tuotantotekniikan ammattilaiseksi

  1. Etusivu
  2. Koulutustarjonta
  3. Kone- ja tuotantotekniikka

Kone- ja tuotantotekniikan ammattilaiseksi?

Oletko kiinnostunut käytännönläheisestä työstä kone- ja metallialalla? Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon myötä saavutat perusvalmiudet teollisuuden erilaisiin valmistus-, käyttö- ja kunnossapitotehtäviin. Tutkinnon yhteisten ammatillisten opintojen tavoitteena on tekninen perusosaaminen, kone- ja laitetuntemus ja valmistustekniset perustaidot.

Tutkinnon suoritettuasi voit toimia esimerkiksi koneistajana, CNC-koneistajana, koneasentajana ja huoltomiehenä huoltoyrityksissä, metallituotteita ja -rakenteita valmistavissa konepajoissa tai tuoteverstaissa, sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, rakennus-, muovi- ja prosessiteollisuudessa sekä kone- ja moottorikorjaamoissa. Opiskelu tapahtuu Ammattikampuksella Kokkolassa. 

Tutustu alla oleviin kone- ja metallialan koulutuksiin ja hae mukaan!

 

Kokkolalainen Miro Mikkola on malliesimerkki siitä, miten käy, kun ammattiopinnot kiinnostavat ja halua oman alan töihin riittää. 19-vuotias Miro valmistui kone- ja metallialan perustutkinnosta puoli vuotta etuajasta ja hänet palkattiin suoraan AP-Telalle töihin koneistajaksi.

Lue lisää

Arttu Pynssi kulkee Vetelistä Kokkolaan aamuisin linja-autolla kouluun Kokkolan ammattikampukselle. Hän opiskelee nyt kolmatta vuotta kone- ja metallialan perustutkintoa ja valmistuu keväällä 2016 levyseppähitsaajaksi.

Lue lisää