Koulutuksia Kokkolassa

Tietotekniikan ja tietoliikenteen ammattilaiseksi

  1. Etusivu
  2. Koulutustarjonta
  3. Tietotekniikka ja tietoliikenne

Kiinnostaako opiskelu tietotekniikan ja tietoliikenteen parissa?

Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa Kokkolan Ammattikampuksella voit suorittaa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon tai ammattitutkinnon. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on laaja-alaiset valmiudet tieto- ja viestintätekniikka-alan työtehtäviin. Suuntautumisopinnoissa syvennät osaamistasi elektroniikka-asentajaksi, hyvinvointiteknologia-asentajaksi, tietoliikenneasentajaksi, IT-tukihenkilöksi tai ohjelmistokehittäjäksi.

Tutustu myös muihin alla oleviin tietotekniikka- ja tietoliikennealan koulutuksiin ja hae mukaan!

 

Kokkolaislähtöinen, nykyisin Helsingissä asuva ja ohjelmointikehitysyrityksessä työskentelevä, Valtteri Verronen kamppailee ammattitaidon MM-mitaleista Web Technologies -lajissa 24 muun maan kilpailijan kanssa neljän kisapäivän ajan Etelä-Korean Goyangissa 13.10.–16.10. 

Lue lisää

Tuplanopeudella tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittaminen on ollut Saralle yllättävänkin helppoa. IT-alan opettaja Heli Marjala kertoo, että käytännössä heti opettajien kanssa huomattiin, että Saran osaaminen on sellaista, että hän on voinut hypätä ensimmäisen vuoden opintojen yli ja siirtyä suoraan tekemään toisen vuoden tehtäviä.

Lue lisää

Yuliia Shkolka ja Aada Uokkola opiskelevat tieto- ja viestintätekniikkaa, ja ystävystyivät opintojen aikana. 

Lue lisää