Koulutuksia Kokkolassa

Liiketoiminnan ja yrittäjyyden ammattilaiseksi

  1. Etusivu
  2. Koulutustarjonta
  3. Liiketoiminta ja yrittäjyys

Kiinnostaako työ liiketoiminnan alalla tai yrittäjänä? Tai haluatko täydentää jo olemassa olevaa osaamistasi?

Tutustu esimerkiksi liiketoiminnan perustutkinto- ja ammattitutkinto-opintoihin, jotka suoritettuasi omaat asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Pystyt toimimaan monenlaisissa digitaalisissa ympäristöissä ja osaat verkostoitua ammattimaisesti. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on myös valmiudet uusien tuotteiden ja palveluiden sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Merkonomiksi valmistuttuasi voit hakeutua monenlaisiin työtehtäviin sekä yritysten että julkishallinnon palvelukseen. Tehtävänimikkeenäsi voi olla esimerkiksi myyjä, myyntiedustaja, pankki- tai vakuutustoimihenkilö, sihteeri, palkanlaskija, kirjanpitäjä, projektinvetäjä tai yrittäjä. 

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittamisen myötä osaat toimia lähiesimiehenä, tiiminvetäjänä ja työryhmän vetäjänä. Saat valmiuksia esimiestyöhön, päivittäiseen vuorovaikutukseen, työssä ohjaamiseen ja perehdyttämiseen sekä työyhteisösi kehittämiseen.

Tutustu myös muihin alla oleviin alan koulutuksiin ja hae mukaan! Opiskelu tapahtuu Ammattikampuksella Kokkolassa. 

 

Kokkolalainen stylisti-maskeeraaja Riikka Saari aloitti talvella 2016 liiketalouden opinnot Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksessa. Hän tunsi tarvitsevansa lisäoppia oman yrityksen pyörittämiseen. Saari työskentelee Lorealin listoilla ja tekee keikkaa kauneusneuvojana. – Minua lennätetään tarpeen mukaan tapahtumiin ympäri Suomen tykittämään tuotteiden myyntiä, Saari kertoo.

Lue lisää