Ajankohtaista

"Kaipasin tukirankaa omaan tekemiseeni, ja sen tosiaan sain"

25.1.2023 klo 14:29


Poutulla hr-koordinaattorina työskentelevällä Päivi Polet ei vielä pari vuotta sitten ollut hr-tehtäviin koulutusta. Keväällä 2021 hän ryhtyi etsimään opiskelumahdollisuuksia saadakseen lisää tietämystä työn tekemisen tueksi. Sopiva koulutus löytyi Kpedulta.

– Suoritin liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon, henkilöstöhallinnon osaamisalan. Tämä koulutus oli tosi hyvä vaihtoehto, sillä opiskelut onnistuivat hyvin työn ohessa.

Polet kertoo koulutuksen parhaan annin liittyneen konkreettisiin työn tekemiseen liittyviin asioihin.

– Kun mietin työpöytääni koulutusta edeltävältä ajalta, oli se kovin hajanainen. Koulutuksen avulla löysin punaisen langan ja hahmotan kokonaisuuden paremmin. Kaipasin tukirankaa omaan tekemiseeni, ja sen tosiaan sain.

Polet kertoo opintojen kestäneen noin 1,5 vuotta, ja koostuneen tehtävistä sekä kerran kuukaudessa järjestetyistä koulupäivistä.

– Työnantajani kannusti minua opiskelemaan. Koulupäivät merkkasin kalenteriini ja tehtäviä tein työn lomassa. Pystyin linkittämään opintoihin liittyvät tehtävät konkreettisesti oman työni tekemiseen. Sain koulutuksesta oikeita työkaluja, joilla työn tekeminen helpottuu. Näistä hyvänä esimerkkinä on eläköitymisasioihin liittyvä taulukko, Polet mainitsee.

Kuvassa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittanut Päivi Polet pitämässä juhlapuhetta päättäjäisissä.Päivi Polet piti puheen valmistujaisjuhlissa syksyllä 2022.

Polet kertoo olevansa iloinen, että hän ehti työskennellä hr-tehtävissä ennen koulutukseen osallistumista. Nyt koulutuksen anti on tullut todella hyötyyn.

– Pienillä asioilla saa paljon. Se on ollut iso oppi. Työn tekemisen ja työskentelytapojen selkeyttämisellä saa paljon aikaan. 

Seuraava koulutus alkaa 28.3.2023. Lue lisää ja hae mukaan!