Ammatilliset työvoimakoulutukset

  1. Etusivu
  2. Osuvakoulutus Oy
  3. Ammatilliset työvoimakoulutukset

Ammatilliset työvoimakoulutukset

Eri alojen työvoimakoulutuksien tavoitteena on päivittää ja täydentää osaamista ja edesauttaa työllistymistä alalle. Koulutukset toteutetaan aloille, joilla on työvoimapulaa. Työvoimakoulutuksien kesto riippuu koulutuksen laajuudesta sekä osallistujan aiemmasta osaamisesta. Työvoimakoulutus toteutetaan aina osallistujan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan eli aikaisempi osaaminen huomioidaan.

Ammatilliset työvoimakoulutukset ovat suunnattuja työttömille työhakijoille ja työttömyysuhan alaisille henkilölle, jotka ovat TE-toimiston tai Työllisyyden kuntakokeilun asiakkaita.

Toteutamme työvoimakoulutukset pääosin yhteistyössä Kpedun kanssa. Haku koulutuksiin käy aina TE-toimiston verkkosivujen kautta https://bit.ly/3tchrSJ, mutta ne ovat myös nähtävissä osoitteessa www.osuvakoulutus.fi. 

Yleisimmät alojen työvoimakoulutukset:

  • Logistiikka-ala (kuorma-autonkuljettaja)
  • Kaupan- ja liiketalouden ala (asiakaspalvelu, hr, myynti)
  • Metalliala (hitsaus ja koneistus)
  • Kiinteistö- ja puhtauspalveluala (siivooja, kiinteistönhoitaja)

Kuvassa Osuvakoulutuksen osaamispäällikkö Maria Nylund lähikuvassa.

Maria Nylund
, osaamispäällikkö
työvoimakoulutukset  
p. 040 359 6238 

 

Rakennuspeltitöitä tekevä Peltisepänliike Rönnkvist työllistää tällä hetkellä 13 työntekijää. Lisäkäsille on nyt tarvetta, ja niitä haetaan ensimmäistä kertaa RekryKoulutuksen avulla.

Lue lisää

Viime vuosina rekrykoulutukset ovat nousseet suosituksi ja riskittömäksi tavaksi täsmäkouluttaa uusi työntekijä yrityksen tarpeisiin. Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen kouluttaja Max Hagström koordinoi alueen rekrykoulutuksia, joita on käynnissä jatkuvasti. – Viime vuonna työntekijöistä 91 prosenttia oli kolmen kuukauden jälkeen töissä yrityksissä missä koulutusta järjestettiin, kertoo Hagström. 

Lue lisää

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää