Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä

työnantajana

  1. Etusivu
  2. Ura meillä
  3. Kpedu työnantajana

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu on maakunnallinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

Kpeduun kuuluva Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus- ja logistiikka -alat, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala. Keski-Pohjanmaan kansanopisto järjestää vapaan sivistystyön koulutusta. Meillä on viisi toimipistettä: Kokkolassa, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa. Vuosittain meillä opiskelee noin 4 000 opiskelijaa eri koulutusohjelmissa.

Kpedussa työskentelee yhteensä noin 440 henkilöä, joista noin 82 % on vakituisessa palvelussuhteessa. Yli puolet henkilöstöstä kuuluu opetushenkilöstöön ja loput työskentelevät opetuksen tukipalvelu- ja projektitehtävissä sekä kiinteistö- ja ruokahuollossa.

Visiomme ”Kestävää kasvua, kehittävää kumppanuutta” on koulutusyhtymän toimintaa ohjaava motto. Se vastaa tämän hetken ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin ja haastaa yhtymää jatkuvaan kehittymiseen. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, uusiutuminen ja yhteisöllisyys.

Huolehdimme työntekijöiden työhyvinvoinnista ja mahdollisuuksista osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme innostuneen työyhteisön, merkityksellisen ja kehittävän työn, laajennetun työterveyshuollon palvelut, ePassiFlex- ja työsuhdepyörä -etuudet, liikuntavuoroja sekä yhteisiä tempauksia ja kehittämispäiviä. Useissa työtehtävissämme on mahdollisuus hybridityöhön.

Pääkampuksemme Kokkolassa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Keski-Pohjanmaan alue on kasvava ja kehittyvä sekä tulevaisuuteen suuntaava.

Olemme savuton työpaikka.

Kpedun työntekijät juoksemassa Kokkola city run -tapahtumassa

 

Kpedun henkilöstöstrategia (pdf)

Lisätietoja voit kysyä henkilöstöpäällikkö Elina Seppä-Jokelalta
044 725 0082, elina.seppa-jokela@kpedu.fi