Kpedun digitaalinen opiskelijakortti

Kpedun digitaalinen opiskelijakortti

Kpedun opiskelijoilla on oikeus maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin joka on virallinen todistus opiskeluistasi Kpedussa. 

Korttia on käytössä opinnoistasi riippuen kahta eri tyyppiä, sinistä ja vihreää. Sininen opiskelijakortti oikeuttaa muiden opiskelijaetujen lisäksi myös VR:n ja Matkahuollon etuihin. Vihreä kortti ei oikeuta VR:n ja Matkahuollon etuihin, mutta se oikeuttaa silti tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen. 

Slice-opiskelijakortti on erittäin hyödyllinen ja sillä voit hyödyntää laajasti Suomen isoimman opiskelijaetupalvelun etuja halki Suomen. Siksi se kannattaakin ottaa heti käyttöön opintojen alussa.

Slice-opiskelijakortin käyttöönotto

1. Luvan antaminen:
Käy antamassa lupa Slicelle digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten Wilmassa. Lupa tietojen siirtoon löytyy kohdasta Lomakkeet > Slice tiedonsiirtolupa > ”Tietoni saa siirtää Slice.fi:lle digitaalisen opiskelijakorttipalvelun toimittamista varten.” Tietosi siirtyvät Slicelle puolessa tunnissa.
 
2. Valokuvan antaminen:

Käy antamassa valokuvasi opiskelijakorttiasi varten osoitteessa: www.slice.fi/upload/kpedu
Huom! Käytä lomakkeella Wilmassa näkyvää sähköpostiosoitettasi.

3. Kortin aktivointi:
Seuraa sähköpostiisi (Wilmassa näkyvä osoite) pian saapuvia ohjeita opiskelijakortin aktivointia varten. Mikäli viestiä ei vuorokauden sisällä kuulu, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä info@slice.fi.
 
4. Lataa Slice.fi-sovellus:
Lataa sovellus sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamilla tunnuksilla. Kortti on nyt valmis – hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo irti opiskeluistasi!
 
Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen:
Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa Slice.fi/resetoi. Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

 

Lisätiedot: slice.fi


 

 

 

 

 

Kpedu-korttipuhelin-sinvih

 

 

Kpedu-korttipuhelin-vih

 

 

Slice-liikemerkki, ENG, slogan-0.5x