Ajankohtaista

Kpedulta lahjoitus Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastolle Ukrainan auttamiseksi

9.3.2022 klo 14:48

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu tukee Ukrainan auttamista vakavassa kriisitilanteessa. Kpedu lahjoittaa Punaisen Ristin katastrofirahastolle 2592€ Ukrainalle kohdistettavaan apuun.

Haluamme tukea Ukrainalaisten selviytymistä ja tulevaisuuden rakentamisen edellytyksiä kriisin aikana ja sotatilanteen jälkeen. Vastaamme näin haasteeseen missä moni suomalainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä on tukenut Ukrainaa ja sen kansaa.

Kpedun lahjoitus perustuu opetus-ja kulttuuriministeriön myöntämään tavoitteelliseen opiskelijavuosimäärään mikä edustaa oppilaitoksen saamaa valtionosuusrahoitusta ammatilliseen koulutukseen.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä on hyvin edistyksellinen kansainvälisten verkostojen toimija. Yhteistyö ja verkostot ulkoisten kumppaneiden kanssa mahdollistavat opiskelijoiden, henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden kansainvälistä yhteistyötä. Kpedu edistää eri maista ja kulttuureista tulevien opiskelijoiden tasa-arvoisia oikeuksia saada koulutusta ja hankkia ammattiosaamista. 


Lisätietoja: 
Ari Maunuksela
Johtaja
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä
p. 050 386 5939