Ajankohtaista

Kpedun työelämäpalvelut kehittyvät

7.4.2020 klo 15:49

 

Kpedun tavoitteena on kehittää työelämäpalveluitaan siten, että alueen yritykset saisivat tulevaisuudessa entistä parempaa palvelua. Niinpä Anu Haapasalo on siirtynyt työelämäpalvelupäälliköksi kehittämään Kpedun työelämän palveluprosessia, ja tekee tiivistä yhteistyötä sidosryhmien ja yhteistyökumppanien kanssa.

Tavoitteena on, että jatkossa Kpedu pystyy palvelemaan työelämäasiakkaitaan keskitetyn palvelun avulla. Yleistä työnantaja-asiakkaiden asiakaspalvelua muotoillaan myös parhaillaan.

 

Ota yhteyttä:

Työelämäpalvelupäällikkö Anu Haapasalo, 0403596240, anu.haapasalo (at) kpedu.fi

Kuvassa Anu Haapasalo poseeraa.

 

Oppisopimuspalvelut ovat yksi keskeinen Kpedun tarjoama palvelu työelämälle. Vt. oppisopimuspäälliköksi on valittu Hannele Häli.

Hannele ja Kpedu oppisopimuspalveluiden oppisopimussuunnittelijat vastaavat kaikkiin oppisopimustoimintaan liittyviin tiedusteluihin.

 

Ota yhteyttä:

Vt. oppisopimuspäällikkö Hannele Häli, 0403596243 hannele.hali (at) kpedu.fi

 

Kuvassa poseeraa Hannele Häli

 

Kpedu haluaa jatkossa tarjota yritysasiakkailleen tehokkaampaa tukea myös henkilöstön rekrytointiin ja koulutussopimus- sekä oppisopimusopiskelijoiden löytämiseen. Tätä palvelua kehitetään KpeduRekry-hankkeessa (ESR), jonka projektipäälliköksi on valittu Johanna Herrala.

Hankkeen tavoitteena on edesauttaa opiskelijoiden opintojen aikaista ja valmistumisen jälkeistä rekrytoitumista. Hankkeessa kehitetään myös sähköisiä palveluita, joilla voidaan jatkossa helpottaa työelämän tarpeiden ja opiskelijoiden osaamisen kohtaamista.

 

Ota yhteyttä:

KpeduRekry-hankkeen (ESR) projektipäällikkö Johanna Herrala, 0403596239, johanna.herrala (at) kpedu.fi

Kuvassa poseeraa Johanna Herrala