Laulu soikoon! KESÄ 2024

Tavoite

Tule mukaan laulamaan innostavien huippuopettajien ja pianistien johdolla Kokkolaan Keski-Pohjanmaan konservatoriolle! Kurssi tuo laulun iloa, tekniikkaa ja tulkintaa kaikentasoisille laulajille ja laulun harrastajille. Tiivis kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden intensiiviseen opiskeluun yksilö-ja ryhmätuntien muodossa.

KURSSI ON TÄYNNÄ! VARASIJOILLE VOI ILMOITTAUTUA 28.6. SAAKKA.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille laulun harrastajille, laulua opiskeleville ja laulutaitonsa kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssille voi osallistua myös vaikkapa kuorokaverin tai kvartetin kanssa yhdessä ja jakaa kurssipaikka käymällä yhdessä lautunneilla. Ohjelmistona voi tällöin olla yksinlaulujen sijaan duettoja tai useampiäänisiä lauluja.

Kurssin toteuttaa Keski-Pohjanmaan kansanopisto yhteistyössä Keski-Pohjanmaan konservatorion kanssa.

Sisältö

Kesäkurssi sisältää yksilö-, ryhmä- ja kuoro-opetusta. Opetus järjestetään Kokkolassa Keski-Pohjanmaan konservatorion tiloissa. Osallistujille tarjoutuu esiintymismahdollisuuksia mm. laulelmaillassa ja kirkkokonsertissa. Valmistaudu kurssille valitsemalla lauluja, joita haluat opiskella ja ota mukaan nuotit kolmena kopiona (itsellesi, laulunopettajalle ja pianistille).

Kurssi alkaa su 30.6. Keski-Pohjanmaan konservatorion Kamarimusiikkisalissa ja päättyy pe 5.7. Osallistujat käyvät yhteisten ryhmäopetusten lisäksi omilla laulutunneilla (30 min kerta) ja säestystunneilla pianistin kanssa (30 min kerta). Tarkemmani ohjelmarungon ja opettajaesittelyt näet kurssin omalta kampanjasivulta

https://www.laulusoikoon.fi/

Opettajina toimivat MuM Päivi Hirvikoski, musiikkipedagogi (AMK) Roope Pelo ja MuM Marianne Tunkkari sekä säestäjinä pianistit Pia Lempiälä, Minna Miettinen ja Pauliina Rintala.

Opettajatoiveita pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan, mutta kaikkia toiveita ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

Lisätietoja

Lisätietoja:
Keski-Pohjanmaan kansanopisto
044 7250 701/koulutussuunnittelija Minna Poutanen
minna.poutanen@kpedu.fi

Tiedustelut laulukurssin sisältöön liittyen: laulusoikoon@gmail.com

Majoitus ja ruokailut
- Tiedote sopimushintaisesta majoituksesta ja ruokailusta Kokkolassa lähetetään kurssikirjeen mukana.

PERUUTUSEHTO

Hakuajan päättymisen jälkeen peruutetusta opiskelupaikasta veloitamme 30% koulutuksen hinnasta. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Ainoastaan lääkärintodistuksella osoitettu este voi olla pätevä syy maksusta vapautumiseen. Koulutusmaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24§). Keski-Pohjanmaan kansanopistolla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli ryhmäkoko jää liian pieneksi.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Kokkolalaista Anders Lillhongaa on aina kiinnostanut tanssi ja kehollisuus. Hakeutuminen tanssialalle kuitenkin vei aikansa.

Lue lisää

Taideaineet ja käsillä tekeminen ovat aina kiinnostaneet valokuvaajan ammattitutkinnon keväällä suorittanutta Jenni Rajaniemeä. Linssin läpi maailmaa tutkiva valokuvaaja unelmoi omasta kuvaamosta, ja tutkinnon myötä haaveet ovat askelta lähempänä.

Lue lisää

Nivalalainen Elisa Ojala on aina nauttinut piirtämisestä. Koronan iskiessä hän päätti ostaa ensimmäiset akryylimaalinsa ja laajentaa taideharrastustaan maalaamisen pariin. Hän innostui maalaamisesta kovasti, ja päätti hakea siihen lisäoppia.

Lue lisää

Haminasta kotoisin oleva Elise Zoon ei nuoruudessaan kokenut olevansa erityisen taiteellinen. Jollakin tasolla luova työ ja taiteen tekeminen on kuitenkin kiinnostanut, ja yksi luovuuden toteuttamiskeinoista oli aikoinaan teinisirkukseen osallistuminen.

Lue lisää

Tanssimisesta nauttiva Henna Hietamäki haki peruskoulun jälkeen Redun tanssilinjalle. Sinne ei kuitenkaan paikkaa auennut ensimmäisellä yrittämällä, joten hän päätyi hakemaan lisää pohjaa oman ilmaisun tutkimiselle Kälviä Arts -opistovuodesta.

Lue lisää