Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaa ammattiopistosta valmistuu uusia ammattiosaajia

31.5.2023 klo 09:34

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston neljässä toimipaikassa juhlitaan tammi-kesäkuussa valmistuvia ammattilaisia.

Kevään aikana 18.1.-2.6.2023 ajanjaksolla todistuksen saavat tai ovat saaneet 470 ammatillisen perustutkinnon 93 ammattitutkinnon ja 30 erikoisammattitutkinnon suorittanutta nuorta ja aikuista. Lisäksi moni saa todistuksen tutkinnon osan suorittamisesta. Kansanopistolinjoilta valmistui noin 80 henkilöä.

Kaikki valmistuvat ammattiosaajat saavat tutkintotodistukset. Todistusten jakamisen yhteydessä jaetaan myös stipendit.


Kampushallissa juhlitaan lähes 170 ammattiosaajaa

Kampushallissa 2.6. järjestettävässä Kokkolan ammattikampuksen valmistujaisjuhlassa todistuksen saa noin 170 eri ammatteihin valmistuvaa.

Juhlapuheen pitää ostojohtaja Antti Tokola Caravanlandiasta.  Opiskelijakunnan puolesta puhuu media-alan opiskelija Markus Heikkinen. Myös rehtori Nina Ollila käyttää juhlatilaisuudessa puheenvuoron.

Opintonsa ammattikampuksella saavat valmiiksi myös vuoden mittaisen tutkintokoulutukseen valmentavan Tuva-koulutuksen suorittaneet.

 

Merkityksellinen elämänvaihe saa sinettinsä

Ammattiin valmistuminen on merkityksellinen elämänvaihe nuoren ja aikuisen elämässä. Opiskelu huipentuu ja saa valmistujaisjuhlissa lopullisen sinettinsä. Siksi on aika juhlistaa ja muistaa kaikin tavoin oman alansa ammattiosaajiksi valmistuvia.

Median edustajat ovat lämpimästi tervetuloa seuraamaan Kokkolan ammattikampuksen ja muiden toimipaikkojen valmistujaisjuhlia. Olkaahan etukäteen yhteydessä ao. vastuuhenkilöihin, mikäli haluaisitte haastatella ammattiin valmistuneita opiskelijoita

Tervetuloa valmistujaisjuhliin!

Valmistuneiden nimet, jotka ovat antaneet julkaisuluvan löytyvät myös Kpedun nettisivuilta osoitteesta www.kpedu.fi 1.6. alkaen.

 

Teksti: Jussi Wiirilinna