Koulutamme nuoret ja aikuiset

Yleiset kielitutkinnot

Ilmoittaudu syyskuussa!

Virtuaalinen vanhempainilta ysiluokkalaisten vanhemmille

Katso tallenne!

Tutustu koulutuksiin!

Klikkaa ja löydä

Tulevaisuuden osaajaksi -virtuaalimessut

8.12.2020 klo 10:20
Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden osaajaksi -virtuaalimessuille tiistaina 8.12.!
Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden osaajaksi -virtuaalimessuille! Messupäivän aikana pääset tutustumaan Kpedun tarjoamiin opiskelumahdollisuuksiin yhdessä Herbalistin ja Jennysvoicesin kanssa. Tubettajat käyvät päivän aikana tutustumassa eri koulutusaloihin, ja saamme seurata heidän edesottamuksiaan suorien lähetysten kautta. 

Tapahtuma on suunnattu pääasiassa yhdeksäsluokkalaisille ja muille yläkouluikäisille sekä heidän vanhemmilleen. Suorat lähetykset ovat silti kaikkien katseltavissa, ja voit seurata niitä Kpedun YouTube-kanavalla. Suoria lähetyksiä on tarjolla klo:

9.15-9.45
10.30-11.00
12.00-12.30
13.30-14.00

https://www.kpedu.fi/tulevaisuudenosaajaksi

Seuraa suoraa lähetystä Kpedun Youtube-kanavalla

Uutisia

Tulevaisuuden osaajaksi -virtuaalimessut

8.12.2020 klo 10:20
Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden osaajaksi -virtuaalimessuille tiistaina 8.12.!
Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden osaajaksi -virtuaalimessuille! Messupäivän aikana pääset tutustumaan Kpedun tarjoamiin opiskelumahdollisuuksiin yhdessä Herbalistin ja Jennysvoicesin kanssa. Tubettajat käyvät päivän aikana tutustumassa eri koulutusaloihin, ja saamme seurata heidän edesottamuksiaan suorien lähetysten kautta. 

Tapahtuma on suunnattu pääasiassa yhdeksäsluokkalaisille ja muille yläkouluikäisille sekä heidän vanhemmilleen. Suorat lähetykset ovat silti kaikkien katseltavissa, ja voit seurata niitä Kpedun YouTube-kanavalla. Suoria lähetyksiä on tarjolla klo:

9.15-9.45
10.30-11.00
12.00-12.30
13.30-14.00

https://www.kpedu.fi/tulevaisuudenosaajaksi

Seuraa suoraa lähetystä Kpedun Youtube-kanavalla