Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Timo Virolaiselle ammatillisen koulutuksen kultainen ansioristi

15.11.2019 klo 11:23

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n hallitus on myöntänyt Timo Virolaiselle ammatillisen koulutuksen kultaisen ansioristin. Ansioristi ja kunniakirja luovutettiin 

hänelle AMKEn Helsingissä järjestämässä ammatillisen koulutuksen johdon foorumin yhteydessä 12.11. 

 

AMKEn sääntöjen mukaisesti kultainen ansioristi voidaan myöntää vähintään 20 vuotta kestäneestä toiminnasta ammatillisen koulutuksen hyväksi. Virolainen on toiminut kahden AMKE ry:hyn kuuluvan koulutuksen järjestäjän luottamushenkilönä ja useissa valtakunnallisissa liikuntasektorin luottamuselimissä yli 20 vuoden ajan.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän hallituksen puheenjohtajana Virolainen toimi vuosina 2005–2016. Ensimmäisen kerran hänet valittiin luottamushenkilöksi Kpeduun vuonna 2001. Vuodesta 2017 alkaen hän on toiminut Kpedussa tarkastuslautakunnan jäsenenä. Kpedun edustajana Virolainen toimi useita vuosia Centria-ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksessa. 

 

Keski-Pohjanmaan konservatorion hallituksen jäsenenä Virolainen toimi vuosina 2004–2011. Vuodesta 2012 lähtien hän on toiminut konservatorion hallituksen varapuheenjohtajana. Konservatorion luottamushenkilönä hän on toiminut vuodesta 1996 alkaen.

 

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry:n hallituksessa Virolainen on toiminut vuodesta 2014 alkaen.

 

Valtion liikuntaneuvoston jäsenenä Virolainen toimi vuosina 2003–2019. Hän oli aktiivisesti myötävaikuttamassa myös siihen, että vuonna 2015 valmistunut Kampushalli saatiin rakennettua Kokkolaan.

 

Kokkolan kaupunginvaltuutettuna Virolainen toimi vuodet 1997–2016. Lisäksi hän on toiminut lukuisissa muissa kaupungin luottamustoimielimissä ja vastaavissa.

 

Vuonna 1997 Kokkolan nuorisoasteen koulutuskokeilun pedagogisena koordinaattorina aloittanut Timo Virolainen on työskennellyt vuodesta 2009 alkaen koordinaattorina Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemiassa, jota hallinnoi nykyään Keski-Pohjanmaan Liikunta ry (Kepli).