Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta 24 opiskelijaa Taitaja2019-semifinaaleissa 11 eri lajissa

31.1.2019 klo 13:21
Tällä viikolla eri puolilla Suomea järjestettäviin Taitaja2019-semifinaaleihin osallistuu yhteensä 24 Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijaa 11 eri lajissa. Semifinaaleihin osallistuvat seuraavat Kpedun opiskelijat, suluissa laji:  
 
Petteri Hakala ja Didrik Kinnari (kuljetuslogistiikka), Taneli Haapalainen ja Miika Kanala (sähköasennus), Miika Sämpi ja Santtu Manninen (automaatioasennus), Markus Kankaanpää ja Daniel Rauhala (mekatroniikka, parilaji), Erik Göös ja Walter Finell (asiakaspalvelu ja myynti), Jenita Tilvis, Alondra Lannajärv ja Tommi Niemonen (yrittäjyys, kolmijäseninen joukkue), Vertti Keski-Säntti ja Tatu Riihimäki (tietojenkäsittely). Edellä mainitut 15 semifinalistia opiskelevat Kokkolan Ammattikampuksella.
 
Lähihoitajalajiin osallistuvat Neea Karvonen ja Tuukka Karjula sekä hiusmuotoilussa kisaava Jenni Pietilä opiskelevat Kokkolan Hyvinvointikampuksella. 
 
Kannuksen toimipaikkaa edustavat eläintenhoitolajissa kamppailevat Jonna Luoto ja Pihla Pavas. Hevostenhoitolajiin osallistuvista Kaisa Rossi ja Sini Haapaniemi opiskelevat Kaustisen toimipaikassa sekä Helmiina Hertteli ja Ninni Hällbacka Perhon toimipaikassa.
 
Lisätietoja antaa Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus, 044 725 0101, sirkku.purontaus@kpedu.fi

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta 24 opiskelijaa Taitaja2019-semifinaaleissa 11 eri lajissa

31.1.2019 klo 13:21
Tällä viikolla eri puolilla Suomea järjestettäviin Taitaja2019-semifinaaleihin osallistuu yhteensä 24 Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijaa 11 eri lajissa. Semifinaaleihin osallistuvat seuraavat Kpedun opiskelijat, suluissa laji:  
 
Petteri Hakala ja Didrik Kinnari (kuljetuslogistiikka), Taneli Haapalainen ja Miika Kanala (sähköasennus), Miika Sämpi ja Santtu Manninen (automaatioasennus), Markus Kankaanpää ja Daniel Rauhala (mekatroniikka, parilaji), Erik Göös ja Walter Finell (asiakaspalvelu ja myynti), Jenita Tilvis, Alondra Lannajärv ja Tommi Niemonen (yrittäjyys, kolmijäseninen joukkue), Vertti Keski-Säntti ja Tatu Riihimäki (tietojenkäsittely). Edellä mainitut 15 semifinalistia opiskelevat Kokkolan Ammattikampuksella.
 
Lähihoitajalajiin osallistuvat Neea Karvonen ja Tuukka Karjula sekä hiusmuotoilussa kisaava Jenni Pietilä opiskelevat Kokkolan Hyvinvointikampuksella. 
 
Kannuksen toimipaikkaa edustavat eläintenhoitolajissa kamppailevat Jonna Luoto ja Pihla Pavas. Hevostenhoitolajiin osallistuvista Kaisa Rossi ja Sini Haapaniemi opiskelevat Kaustisen toimipaikassa sekä Helmiina Hertteli ja Ninni Hällbacka Perhon toimipaikassa.
 
Lisätietoja antaa Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus, 044 725 0101, sirkku.purontaus@kpedu.fi