Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

AMKE:n toimitusjohtaja Petri Lempinen Kpedun vieraana

21.11.2016 klo 05:01
Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n toimitusjohtaja Petri Lempinen vieraili Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä 17.11. aamupäivän ajan. Toimitusjohtaja Petri Lempinen piti alustuksen sekä keskustelutti luottamuselinjohtoa ja esimiehiä Kpedun yhtymähallituksen ja laajan johtoryhmän yhteisessä seminaarissa, joka järjestettiin Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen Tapanila-auditoriossa. Tilaisuuden avaussanat lausui yhtymähallituksen puheenjohtaja Timo Virolainen, jonka jälkeen johtaja Liisa Sadeharju esitteli lyhyen ajankohtaiskatsauksen Kpedun tämänhetkisestä tilanteesta. 
 
Petri Lempinen
Lempisen pitämän alustuksen ja siten myös seminaarin pääteemana oli ammatillisen koulutuksen tuleva reformi ja siihen liittyvä valtakunnan hallituksen tekemä esitys ammatillista koulutusta koskevaksi uudeksi lainsäädännöksi.
 
Lempisen sujuva, asiantunteva ja selkeä esitys viritti vilkkaan kommentoinnin ja yleiskeskustelun.
– Petrin välittämä viesti ammatillisen koulutuksen uudistamisen keskeisistä muutosvaatimuksista antoi hyvää pohjaa koulutusyhtymän omien ns. reformityöpajojen työskentelylle ja niiden annista seuraavalle jatkosuunnittelulle. Keskustelussa nousi esiin myös asioita, joita huomioidaan laadittaessa lausuntoa uudistusta koskevaan lakiehdotukseen. Kaikkiaan seminaari koettiin erittäin hyödyllisenä, kun mietitään sitä, millä keinoilla ja toimenpiteillä Kpedu jatkaa edelleen oman toimintansa tuloksellista kehittämistä ja tehostamista ennakoiden tulevaa ammatillisen koulutuksen reformia, Sadeharju totesi.
 
Seminaaria seuranneen lounaan jälkeen Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus ja Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen aikuiskoulutuspäällikkö Mika Väisälä esittelivät toimitusjohtaja Lempiselle Ammattikampuksen oppimisympäristöjä sekä muita tiloja ja toimintoja.
 
Kpedusta Lempisen matka jatkui jo 50 vuoden ajan musiikkikoulutusta alueella toteuttaneen Keski-Pohjanmaan Konservatorion vieraaksi. Konservatorio järjestää myös musiikin ammatillista toisen asteen koulutusta.

Ajankohtaista

AMKE:n toimitusjohtaja Petri Lempinen Kpedun vieraana

21.11.2016 klo 05:01
Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n toimitusjohtaja Petri Lempinen vieraili Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä 17.11. aamupäivän ajan. Toimitusjohtaja Petri Lempinen piti alustuksen sekä keskustelutti luottamuselinjohtoa ja esimiehiä Kpedun yhtymähallituksen ja laajan johtoryhmän yhteisessä seminaarissa, joka järjestettiin Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen Tapanila-auditoriossa. Tilaisuuden avaussanat lausui yhtymähallituksen puheenjohtaja Timo Virolainen, jonka jälkeen johtaja Liisa Sadeharju esitteli lyhyen ajankohtaiskatsauksen Kpedun tämänhetkisestä tilanteesta. 
 
Petri Lempinen
Lempisen pitämän alustuksen ja siten myös seminaarin pääteemana oli ammatillisen koulutuksen tuleva reformi ja siihen liittyvä valtakunnan hallituksen tekemä esitys ammatillista koulutusta koskevaksi uudeksi lainsäädännöksi.
 
Lempisen sujuva, asiantunteva ja selkeä esitys viritti vilkkaan kommentoinnin ja yleiskeskustelun.
– Petrin välittämä viesti ammatillisen koulutuksen uudistamisen keskeisistä muutosvaatimuksista antoi hyvää pohjaa koulutusyhtymän omien ns. reformityöpajojen työskentelylle ja niiden annista seuraavalle jatkosuunnittelulle. Keskustelussa nousi esiin myös asioita, joita huomioidaan laadittaessa lausuntoa uudistusta koskevaan lakiehdotukseen. Kaikkiaan seminaari koettiin erittäin hyödyllisenä, kun mietitään sitä, millä keinoilla ja toimenpiteillä Kpedu jatkaa edelleen oman toimintansa tuloksellista kehittämistä ja tehostamista ennakoiden tulevaa ammatillisen koulutuksen reformia, Sadeharju totesi.
 
Seminaaria seuranneen lounaan jälkeen Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus ja Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen aikuiskoulutuspäällikkö Mika Väisälä esittelivät toimitusjohtaja Lempiselle Ammattikampuksen oppimisympäristöjä sekä muita tiloja ja toimintoja.
 
Kpedusta Lempisen matka jatkui jo 50 vuoden ajan musiikkikoulutusta alueella toteuttaneen Keski-Pohjanmaan Konservatorion vieraaksi. Konservatorio järjestää myös musiikin ammatillista toisen asteen koulutusta.