Koulutamme nuoret ja aikuiset

Yleiset kielitutkinnot

Ilmoittaudu syyskuussa!

Virtuaalinen vanhempainilta ysiluokkalaisten vanhemmille

Katso tallenne!

Tutustu koulutuksiin!

Klikkaa ja löydä

Ammatillinen koulutus avaa ovensa Kampushallilla

7.11.2016 klo 14:44

”Avaa ovi ammattiin”-tapahtumassa esittäytyy nuorten ammatillinen peruskoulutus Keski-Pohjanmaalla keskiviikkona ja torstaina. Päiväsaikaan Ammattikampuksella kiertävät maakunnan ysiluokkalaiset ja illalla Kampushallilla on avoimet ovet kaikille. Salissa järjestetään myös Kokkolan yläkoulujen vanhempainilta.

 

Ammattiopiston koulutuksia esitellään ke-to 9.-10.11. Kampushallilla, kun yhdeksäsluokkalaiset tulevat Kokkolasta ja lähikunnista aina Kinnulaa myöten tutustumaan ammatilliseen peruskoulutukseen.

Yhdeksäsluokkalaiset kiertävät Kampushallilla toiminnallisissa esittelypisteissä, joista he keräävät suoritusleimoja. Osastoilla on eri aloihin liittyviä tehtäviä. Peruskoululaiset pääsevät esimerkiksi testaamaan ajosimulaattoria sekä autolla että metsäkoneella, kiipeilemään sähköpylvääseen, havainnoimaan kemiallisia ilmiöitä tai hitsaamaan itse. Tapahtuman hitteinä viime vuonna toteutetut parturi-kampaajien pikakampaukset ja lähihoitajien mittaukset, jotka nähdään tänäkin vuonna.

Messuosastojen lisäksi yläkoululaiset tutustuvat Ammattikampuksella eri alojen oppimisympäristöihin. Linja-autokyyti vie opiskelijoita käymään myös Hyvinvointikampuksella ja uutena vaihtoehtona myös ammattilukion tiloja esitellään tarkemmin tulijoille.

- Tapahtuma on suuri ponnistus henkilöstölle ja paras tilaisuus esitellä laadukasta ammatillista koulutustamme, sanoo rehtori Sirkku Purontaus.

Lavalla ohjelmana pyörii pitkin päivää koulutusten ammattishow, Kannuksen kennellinjan koirashow sekä konservatorion musiikkiesitys.

Vanhempainilta ysiluokkalaisten vanhemmille

Messuosastot pidetään avoinna keskiviikkona iltaan asti ja tuolloin paikalle on kutsuttu kahdeksasluokkalaisia vanhempineen sekä tilassa järjestetään yhdeksäsluokkalaisten vanhempainilta, jossa ammatillisen koulutuksen lisäksi esitellään myös alueen kaikkia toisen asteen koulutuksen mahdollisuuksia.

 

Ammatillisen koulutuksen avoimet ovet ke 9.11. klo 16-20. Kokkolan yhdeksäsluokkalaisten vanhempainilta klo 17-19.

 

Lisätietoja:

Rehtori Sirkku Purontaus p. 044 725 0101

Uutisia

Ammatillinen koulutus avaa ovensa Kampushallilla

7.11.2016 klo 14:44

”Avaa ovi ammattiin”-tapahtumassa esittäytyy nuorten ammatillinen peruskoulutus Keski-Pohjanmaalla keskiviikkona ja torstaina. Päiväsaikaan Ammattikampuksella kiertävät maakunnan ysiluokkalaiset ja illalla Kampushallilla on avoimet ovet kaikille. Salissa järjestetään myös Kokkolan yläkoulujen vanhempainilta.

 

Ammattiopiston koulutuksia esitellään ke-to 9.-10.11. Kampushallilla, kun yhdeksäsluokkalaiset tulevat Kokkolasta ja lähikunnista aina Kinnulaa myöten tutustumaan ammatilliseen peruskoulutukseen.

Yhdeksäsluokkalaiset kiertävät Kampushallilla toiminnallisissa esittelypisteissä, joista he keräävät suoritusleimoja. Osastoilla on eri aloihin liittyviä tehtäviä. Peruskoululaiset pääsevät esimerkiksi testaamaan ajosimulaattoria sekä autolla että metsäkoneella, kiipeilemään sähköpylvääseen, havainnoimaan kemiallisia ilmiöitä tai hitsaamaan itse. Tapahtuman hitteinä viime vuonna toteutetut parturi-kampaajien pikakampaukset ja lähihoitajien mittaukset, jotka nähdään tänäkin vuonna.

Messuosastojen lisäksi yläkoululaiset tutustuvat Ammattikampuksella eri alojen oppimisympäristöihin. Linja-autokyyti vie opiskelijoita käymään myös Hyvinvointikampuksella ja uutena vaihtoehtona myös ammattilukion tiloja esitellään tarkemmin tulijoille.

- Tapahtuma on suuri ponnistus henkilöstölle ja paras tilaisuus esitellä laadukasta ammatillista koulutustamme, sanoo rehtori Sirkku Purontaus.

Lavalla ohjelmana pyörii pitkin päivää koulutusten ammattishow, Kannuksen kennellinjan koirashow sekä konservatorion musiikkiesitys.

Vanhempainilta ysiluokkalaisten vanhemmille

Messuosastot pidetään avoinna keskiviikkona iltaan asti ja tuolloin paikalle on kutsuttu kahdeksasluokkalaisia vanhempineen sekä tilassa järjestetään yhdeksäsluokkalaisten vanhempainilta, jossa ammatillisen koulutuksen lisäksi esitellään myös alueen kaikkia toisen asteen koulutuksen mahdollisuuksia.

 

Ammatillisen koulutuksen avoimet ovet ke 9.11. klo 16-20. Kokkolan yhdeksäsluokkalaisten vanhempainilta klo 17-19.

 

Lisätietoja:

Rehtori Sirkku Purontaus p. 044 725 0101