Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston ruokatuotannon lehtori Vesa Saarinen ravintola-alan PRO-finalisti

1.12.2015 klo 12:32
vesa_saarinen_lehtori
Kolmen kärkeen ehdokkaiksi valitut hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaiset ovat työkaverien, tuttavien, yhteistyökumppanien, esimiesten tai asiakkaiden ehdotuksia. Finaaliin pääsemiseksi vaikutti ehdokkaiden äänimäärä ja perustelut ja Horeca-alan tunnustuspalkinnoista tärkein ominaisuus on asenne. 

Jokaisen sarjan tunnustuspalkinnon saajan valitsee raati, mutta vaikuttaa voi myös suosikkiaan kommentoimalla. Sarjoja on 13 ja jokaisessa kolme finalistiehdokasta. 

Vuoden 2016 PRO-tunnustukset jaetaan juhlallisissa merkeissä gaalaillassa, joka järjestetään 28. tammikuuta Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla. Tilaisuuden juontavat Meri-Tuuli Lindström, Aku Hirviniemi ja Hannu-Pekka "HP" Parviainen. 

Siivitä Saarinen kärkeen kommentoimalla täällä >>

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston ruokatuotannon lehtori Vesa Saarinen ravintola-alan PRO-finalisti

1.12.2015 klo 12:32
vesa_saarinen_lehtori
Kolmen kärkeen ehdokkaiksi valitut hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaiset ovat työkaverien, tuttavien, yhteistyökumppanien, esimiesten tai asiakkaiden ehdotuksia. Finaaliin pääsemiseksi vaikutti ehdokkaiden äänimäärä ja perustelut ja Horeca-alan tunnustuspalkinnoista tärkein ominaisuus on asenne. 

Jokaisen sarjan tunnustuspalkinnon saajan valitsee raati, mutta vaikuttaa voi myös suosikkiaan kommentoimalla. Sarjoja on 13 ja jokaisessa kolme finalistiehdokasta. 

Vuoden 2016 PRO-tunnustukset jaetaan juhlallisissa merkeissä gaalaillassa, joka järjestetään 28. tammikuuta Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla. Tilaisuuden juontavat Meri-Tuuli Lindström, Aku Hirviniemi ja Hannu-Pekka "HP" Parviainen. 

Siivitä Saarinen kärkeen kommentoimalla täällä >>