Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Keski-Pohjanmaan liiton johtokaksikko Kpedun vieraana 27.8.

28.8.2018 klo 11:08
IMG_4613 K-P liitto Kaiponen ja Rämet
Keski-Pohjanmaan maakuntauudistuksen muutosjohtaja Jussi Rämet, Keski-Pohjanmaan ammattiopiston kone- ja metallialan lehtori Jarkko Kröger ja Keski-Pohjanmaan vt. maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen.


Vt. maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen ja Keski-Pohjanmaan maakuntauudistuksen muutosjohtaja Jussi Rämet vierailivat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä 27.8. 

Ammattikampuksella järjestetyssä tapaamisessa yhtymäjohtaja Liisa Sadeharju, ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus sekä kehitysjohtaja Jarmo Matintalo ja kehittämispäällikkö Harri Lundell esittelivät kukin lyhyesti Kpedua ja sen toimintaa kertoen myös ajankohtaisista asioista.

Keskiöön nousi mm. ammattiosaavan työvoiman saaminen sekä turvaaminen maakunnan elinkeino- ja työelämän tarpeisiin myös tulevaisuudessa. Yhteistyön merkityksen tärkeys tunnustettiin ja tunnistettiin. Osaamisen kehittäminen edellyttää jatkossakin maakunnallista yhteistyötä eri koulutustoimijoiden kesken.

Vierailunsa päätteeksi Keski-Pohjanmaan liiton johtokaksikko Kaiponen ja Rämet tutustui toimialapäälliköiden Sanna Tuukkasen ja Mika Väisälän johdolla Ammattikampuksen Talonpojankatu 6:ssa sijaitseviin kone- ja metallialan sekä Mediakeskus Limen tiloihin. He pääsivät myös kokeilemaan hitsaussimulaattoreita lehtori Jarkko Krögerin opastamana. Media-alan perustutkintovastaava Janne Erkkilä kertoi vieraille Mediakeskus Limen toiminnasta.
 

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan liiton johtokaksikko Kpedun vieraana 27.8.

28.8.2018 klo 11:08
IMG_4613 K-P liitto Kaiponen ja Rämet
Keski-Pohjanmaan maakuntauudistuksen muutosjohtaja Jussi Rämet, Keski-Pohjanmaan ammattiopiston kone- ja metallialan lehtori Jarkko Kröger ja Keski-Pohjanmaan vt. maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen.


Vt. maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen ja Keski-Pohjanmaan maakuntauudistuksen muutosjohtaja Jussi Rämet vierailivat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä 27.8. 

Ammattikampuksella järjestetyssä tapaamisessa yhtymäjohtaja Liisa Sadeharju, ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus sekä kehitysjohtaja Jarmo Matintalo ja kehittämispäällikkö Harri Lundell esittelivät kukin lyhyesti Kpedua ja sen toimintaa kertoen myös ajankohtaisista asioista.

Keskiöön nousi mm. ammattiosaavan työvoiman saaminen sekä turvaaminen maakunnan elinkeino- ja työelämän tarpeisiin myös tulevaisuudessa. Yhteistyön merkityksen tärkeys tunnustettiin ja tunnistettiin. Osaamisen kehittäminen edellyttää jatkossakin maakunnallista yhteistyötä eri koulutustoimijoiden kesken.

Vierailunsa päätteeksi Keski-Pohjanmaan liiton johtokaksikko Kaiponen ja Rämet tutustui toimialapäälliköiden Sanna Tuukkasen ja Mika Väisälän johdolla Ammattikampuksen Talonpojankatu 6:ssa sijaitseviin kone- ja metallialan sekä Mediakeskus Limen tiloihin. He pääsivät myös kokeilemaan hitsaussimulaattoreita lehtori Jarkko Krögerin opastamana. Media-alan perustutkintovastaava Janne Erkkilä kertoi vieraille Mediakeskus Limen toiminnasta.