Kanttoritreffit

Kohderyhmä

Viime syksynä Pohjoismaisen Kirkkomusiikkisymposiumin muuttuessa livetapahtumasta verkkotapahtumaksi, tuli jälleen ilmi suuri yhdessäolon tarve. Pitkään aikaan ei ole päästy kokoontumaan, kanttoripäiviäkään ei ole aivan lähivuosina tulossa ja yhdessäoloa kaivataan!

Ajatus kanttorien yhteisestä kokoontumisesta jäi kytemän ja viimein syntyi idea: KANTTORITREFFIT! Treffit alkavat torstaina iltapäivällä ja päättyvät lauantai-iltana. Treffien suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon se, että yhdessäololle jää aikaa.

Sisältö

Torstai 1.9.2022
- klo 12 lounas (omakustanteinen)
- klo 14 Gregoriaanisen laulun demonstraatioluento Kaarlelan kirkossa/Hilkka-Liisa Vuori (valmistellaan musiikkia lauantain Laudekseen)
- klo 17.30 Normann-urkujen esittely/Markku Hekkala
- Illanvietto (omakustanteinen)

Perjantai 2.9.2022
- klo 10 Ohjelmistoprakticum/Santeri Siimes
- klo 11.30 Lounas
- klo 13 Improvisaation demonstraatioluento/Matti Pohjoisaho ja Teemu Suominen
- klo 17 Viikkomessu Kokkolan kirkossa
- klo 19 Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin konsertti (omakustanteinen)

Lauantai 3.9.2022
- klo 10 Laudes Kaarlelan kirkossa
- Loppupäivälle vapaavalintainen ohjelma: Risteily Tankarin majakkasaarelle tai osallistuminen Keskiaikapäiville. (omakustanteinen)

Lisätietoja

Kanttoripäivien hinta 160 € sisältää torstain ja perjantain demonstraatioluennot, ohjelmistoprakticumin ja yhden lounaan.

Kanttoripäivät järjestetää Keski-Pohjanmaan kansanopisto yhteistyössä Kokkolanseudun Urkuseuran kanssa. Ilmoittautumiset kansanopistolle HAE/ILMOITTAUDU-linkin kautta. Lomakkeessa kysellään työ- ja koulutushistoriaa, mutta niihin ei tarvitse Kantoritreffien yhteydessä reagoida.

Majoitusmahdollisuus Keski-Pohjanmaan kansanopistolla Kälviällä 35 euroa/yö jaetussa 2hh huoneessa tai 50 € 1hh. Majoitushinta sis. aamupalan ja liinavaatteet. Muita majoitusvaihtoehtoja löytyy Kokkolasta. Välimatka Kälviältä Kokkolaan on noin 16 km.

Lisätietoja kanttoripäivien sisällöstä:
Kokkolanseudun Urkuseura
urkuseura@gmail.com

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
koulutussuunnittelija Minna Poutanen (vuosilomalla 15.7. alkaen)
044 7250 701
minna.poutanen@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035