Tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelut

Hakijapalvelut

  1. Etusivu
  2. Opinto- ja uraohjaus

Hakeutumisvaiheen ohjaus

Oletko vailla ammatillista koulutusta? Oletko vaihtamassa koulutusalaa? Tarvitsetko ohjausta alan valinnassa? Hakijapalveluista saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutuksiin ja tutkintoihin liittyen. Jos haluat opinto-ohjausta hakeutumisvaiheessa, voit varata ajan tai ota yhteyttä opinto-ohjaaja Terhi Petäjään p. 044 725 0721, etunimi.sukunimi@kpedu.fi

 

Opinto- ja uraohjaus ammatinvaihtoon ja työllistymiseen

Moni työikäinen miettii uusia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja työuransa aikana. Joskus muutokset ovat välttämättömiä. Aikaisempi työ esimerkiksi loppuu, kiinnostukset tai elämäntilanne muuttuu. Aina ei ole helppoa rakentaa uusia polkuja kohti työelämää. Opinto- ja uraohjaus auttaa sinua löytämään mielekkäitä ratkaisuja ammatinvaihtoon ja työllistymiseen.

Mitä opinto- ja uraohjaus on?

  • yksilöllistä ohjausta henkilökohtaisen polun rakentamiseen
  • koulutus- ja työllistymisvaihtoehtojen selvittämistä
  • kiinnostuksen ja osaamisen arviointia
  • opiskelun rahoitusmahdollisuuksien kartoittamista


Varaa puhelimitse aika opinto- ja uraohjaajalle; täytä esitietolomake, jolla kerätään ura-ja opintosuunnittelua tukevia tietoja ohjauskeskustelun pohjaksi.

Osallistu sopimaasi henkilökohtaiseen ohjaukseen - pääset keskustelemaan ammatillisista suunnitelmistasi opinto- ja uraohjaajan kanssa.

Yhteyshenkilöinä ovat opinto-ja uraohjaajat Sirpa Salo ja Merja Forslund (etunimi.sukunimi@kpedu.fi). Heiltä saat lisätietoja.

Hakijapalvelut

p. 040 808 5010 (ma-pe klo 9-15)
hakijapalvelut@kpedu.fi
Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola

Opinto- ja uraohjauksen kautta myös

Katso myös: Ohjaamo
Ohjaamo