AJANTASALLA-hanke

AJANTASALLA -tiedonvälityshanke välittää maatalous-, hevos- ja turkisyrittäjille tietoa ajankohtaisista aiheista. Tietoja tilaisuuksista päivittyy näille sivuille. Tervetuloa mukaan! 

Videotallenteet Kälviällä 5.4.2019 järjestetystä EU-TUKIKOULUTUKSESTA sekä Sievissä 18.2.2019 järjestetystä  TILUSJÄRJESTELYILLÄ KANNATTAVAMPAA MAATALOUTTA -seminaarista löytyvät täältä: LINKKI TALLENTEISIIN  HUOM! HUOM! Jos tallenne ei ole enää näkyvillä etusivulla, niin siellä on Etsi-toiminto, johon kirjoittamalla  "eu-tukikoulutus" tai "tilus" löytyvät kaikki tilaisuuden tallenteet. 

Tilaisuuksien materiaaleja löytyy valikosta -> AINEISTOT

ajantasalla_korjuu_pitkulainen2

Tulevia tapahtumia

Trotter in Motion -seminaari: Askelmerkit kohti kilpailukuntoa 18.5.2019 Kaustinen

  • 18. toukokuuta 2019 09:00 - 17:00
  • Location: Kaustinen

Paikka: Kaustisen ravirata (Raviradantie 36a, 69600 Kaustinen)

Ravihevosten suorituskykyyn ja terveyteen keskittyvässä seminaarissa pohditaan askelmerkkejä kohti ravihevosen kilpailukuntoa. Seminaarissa käydään läpi valmennuksen teoriataustaa, valmennuksen suunnittelua sekä toteuttamista ja mittaamista käytännössä. Seminaarissa puhujina hevosten valmennusfysiologian asiantuntija FM Susanna Kinnunen sekä asiantuntijaeläinlääkäri ja -valmentaja. Seminaari kestää koko päivän, sisältäen lounas ja kahvitauot.

Trotter in Motion -seminaarin järjestävät yhteistyössä:

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Kaustinen

Ajantasalla-hanke

Kaustisen ravirata

Nikulan eläinklinikka

 

Lisätietoja: facebook.com/trotterinmotion

Ilmoittautuminen:
TIM: https://link.webropolsurveys.com/S/22CF588EFC3C4975