Ystävyyden ensitreffit

Kohderyhmä

Kaipaatko elämääsi uusia tuttavuuksia? Tule tutustumaan uusiin ihmisiin Keski-Pohjanmaan kansanopistolle! Mukaasi tarvitset huumorintajua ja avoimen mielen. Yksinäinen sinun ei tarvitse olla, mutta vaihtelu virkistää tavatessasi sinulle ennestään tuntemattomia ihmisiä. Jos haluat haastaa itseäsi ja rikkoa omaa tuttua ja turvallista kuplaasi, voit tehdä sen Kälviällä. Uusiin ihmisiin tutustumalla voit vaihtaa erilaisia, ehkä yllättäviäkin, ajatuksia elämästä ja olemisesta.

Sisältö

Kurssin sisältö muotoutuu kurssilaisten mukaiseksi, mutta varmasti kurssi sisältää vapaamuotoista yhdessä olemista ja toisiin tutustumista huumorintajuisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Aikataulu:
perjantai 27.9. klo. 18-21 (klo.21.00 jälkeen mahdollisuus paistaa makkaraa kodalla 23.00 asti)
lauantai 28.9. klo.9.15-14.30

Lisätietoja

kouluttajat: Tarja Harju-Karhula, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja, lyhytterapeutti
Kurssihinta sisältää ohjatun toiminnan lisäksi perjantain iltapalan kodalla ja lauantain lounaan.

Opistolla on mahdollisuus majoittua 35 euroa/yö jaetussa 2hh huoneessa. Majoitushinta sis. aamupalan ja liinavaatteet.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutetusta paikasta perimme koko kurssihinnan 85€.
Keski-Pohjanmaan kansanopistolla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli ryhmäkoko jää liian pieneksi.

Lisätietoja: info.kansanopisto@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Nivalalainen Henna Parttimaa opiskelee nyt toista vuotta nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Ala valikoitui yläkoulun yhteishaussa hieman sattumalta.

Lue lisää

Valtteri Konttila valmistui nuoriso- ja vapaa-ajanohjaakaksi, ja työskentelee tällä hetkellä erityisryhmien ohjaajana. 

Lue lisää

Kun 17-vuotias Kannuksesta kotoisin oleva Rianne Särkioja aloitti opintonsa Kpedun Kälviän toimipaikassa, muutti hän samalla ensi kertaa omilleen. Hän kertoo, että ensimmäiset päivät asuntolassa olivat jännittäviä.

Lue lisää

Toholammen kunnan varhaiskasvatus on ottanut oppisopimuksen käyttöön vastatakseen henkilöstön rekrytoinnin haasteisiin.

Lue lisää

Kasvatus- ja ohjausalaa opiskelevalle 19-vuotiaalle Venla Haaponiemelle on kertynyt jo roimasti kokemusta lasten hoitamisesta. Venlan perhe on toiminut kymmenisen vuotta tukiperheenä, joten hän on jo pienestä pitäen päässyt leikittämään niin pieniä kuin hieman isompiakin lapsia. Niinpä alavalinta ei ollut yhdeksännen luokan jälkeen vaikea.

Lue lisää

Sievistä kotoisin oleva Lina Honkaperä on ehtinyt tehdä ja opiskella jo monenlaista, vaikka ikävuosia on täynnä vasta 22. Peruskoulun perään suoritetun lukion jälkeen hän suuntasi Kaustiselle opiskelemaan hierontaa ja jäsenkorjausta. Se ei kuitenkaan tuntunut omalta alalta, joten tie vei opintopolulla vielä eteenpäin.

Lue lisää