Virtasten sirkusleiri

Kohderyhmä

Virtasten sirkusleiri on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille.

Sisältö

Sirkusleirillä osallistujat pääsevät tutustumaan sirkuksen maailmaan eri sirkuslajien ja -leikkien kautta! Pidetään hauskaa yhdessä, tasapainoillaan rolabola-tasapainorullilla, jonglöörataan eri välineillä (huivit, pallot, lautaset, renkaat), pyöritellään hulavanteita eri kehonosissa ja kokeillaan, mitä kaikkea muuta vanteilla voikaan tehdä. Kokeillaan myös lattia-, pari- ja ryhmäakrobatiaa sekä tutustutaan flowerstickseihin ja poiden pyörittämiseen. Tehdään yhdessä pieniä miniesityksiä!

Kaikki voivat osallistua, kukin omalla tavallaan. Jätämme jokaisena päivänä aikaa omalle treenille, jotta saat käyttää aikaa mieluisen sirkuslajin harjoitteluun. Leirillä herättelemme omaa luovuuttamme ja etsimme itsestämme uusia lahjakkuuden muotoja, hyvässä ryhmähengessä!

Opettajina on Sirkuskoulu Kuusta Sara Airola ja Elina Holopainen

Toteutus
Leiri alkaa maanantaina 20.2.-23 klo 10.00 ja päättyy perjantaina 24.2.-23 klo 12.00.

Sirkusopetusta on seuraavasti:
Maanantaina lounaan jälkeen, tiistaista torstaihin klo 9.00–15.00 (välissä on lounas, välipala ja ohjattua vapaa-aikaa). Iltaisin on kaikille yhteistä ohjattua tekemistä. Perjantaina opetusta on klo 9.00–10.30 ennen lounasta.
Maanantaina leirille saavutaan klo 10 ja majoittaudutaan ennen lounasta, joka alkaa klo 10.45. Perjantaina lounaan jälkeen pakataan tavarat ja sen leiriläiset lähtevät kotiin klo12.30–13. Jokainen leiriläinen hoitaa kuljetukset itse.

Leirillä on ammattitaitoiset ohjaajat ja iltaohjelmassa on saunomista, kota-ja peli-iltoja, diskoilua ynm. mukavaa.

Avustajat
Leirille on järjestetty yövalvonta ja yleisavustajia. Oman henkilökohtaisen avustajan jokainen palkkaa tarvittaessa itse.

Hinta
• päiväopiskelijana 140 e, sisältää opetuksen, ohjauksen, lounaan ja välipalan
• leiriläisenä 220 e, sisältää opetuksen, ohjauksen, ohjatun asumisen asuntolassa, aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen, iltapalan ja vapaa-ajan ohjauksen iltaisin sekä yövalvonnan.
• Leiri laskutetaan jälkikäteen

Ilmoittautuminen
Sähköpostilla ulla.matveinen@kpedu.fi, pe 6.2.2023 klo 15.30 mennessä.
(Tai oheisesta linkistä hae/ilmoittaudu.)
Liitä ilmoittautumiseen leiriläisen erityistarpeet, allergiat, erityisruokavalio sekä lääkelista. Leiri täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja

Ulla Matveinen, p. 040 807 3544, klo 14–15.30 välisenä aikana arkisin.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035