Valokuvauksen Perusteet - verkkokurssi

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on valokuvauksen perusteiden hallinta. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka haluavat vahvistaa valokuvausosaamistaan, valokuvauksen harrastajille sekä oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille.

Sisältö

- kuvallisen ilmaisun perusteet
- digitaalinen työnkulku
- kontakti valokuvan traditioon
- valokuvauksen kenttä Suomessa
- kuvakerronnan perusteet
- tekijänoikeudet
- portfolion valmistaminen

Koulutuksen aikana jokainen työskentelee henkilökohtaisesti valitsemassaan kuvaympäristössä. Voit olla siis kiinnostunut yhtälailla luontokuvauksesta, katukuvauksesta kuin mallikuvauksestakin, tai vapaasta valokuvailmaisusta.

Koulutus sisältää 6 webinaaria sekä etäopiskelumateriaalin. Webinaarit toteutetaan kahden päivän jaksoina kerran kuukaudessa ja ne myös nauhoitetaan osallistujien käyttöön. Tämä mahdollistaa joustavat, sinulle sopivat opiskeluajat. Opiskeluun sisältyy myös kuvausharjoituksia, joista saat palautteen.

Etäopiskelun ja yhteydenpidon alustana laadukas ja helppokäyttöinen ItsLearning-ympäristö.

Aikataulu
Työpajat vuonna 2022:
- helmikuu
- maaliskuu
- huhtikuu
- toukokuu
- elokuu
- syyskuu

Koulutuksen laajuus: 180 h
Koulutuksen kesto:6 kk
Hinta: 275 € (laskutetaan kahdessa erässä)

Lisätietoja

Lisätietoa koulutuksen järjestelyistä osoitteesta jari.eklund(at)kpedu.fi.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Kokkolalaista Anders Lillhongaa on aina kiinnostanut tanssi ja kehollisuus. Hakeutuminen tanssialalle kuitenkin vei aikansa.

Lue lisää

Taideaineet ja käsillä tekeminen ovat aina kiinnostaneet valokuvaajan ammattitutkinnon keväällä suorittanutta Jenni Rajaniemeä. Linssin läpi maailmaa tutkiva valokuvaaja unelmoi omasta kuvaamosta, ja tutkinnon myötä haaveet ovat askelta lähempänä.

Lue lisää