Urkujensoiton mestarikurssi

Tavoite

Urkujensoiton mestarikurssilla jokainen kurssilainen asettaa omat tavoitteensa ja valitsee itse kurssilla työstettävän ohjelmiston.

Kohderyhmä

Mestarikurssi on suunnattu kaikille urkureille harrastajista ammattilaisiin. Kurssilaisten ei tarvitse itse olla valmiita mestareita, vaan tulla kurssille hiomaan omia urkutaitojaan mestareiden oppiin!

Sisältö

Mestarikurssilla voit viimeistellä omaa urku- tai konserttiohjelmistoa ja saada valintasi
mukaan opetusta myös urkuimprovisaatiossa. Kurssin yhteydessä järjestetään nuorten urkureiden impropaja, jonka opetusta kurssilaiset voivat myös seurata. Mestarikurssi alkaa sunnuntai-iltana Maija Lehtosen konsertilla Kälviän kirkossa ja päättyy torstaina "Elokuun urkuillat" -sarjan konserttiin, jossa kurssilaiset esiintyvät.

Kurssille otetaan 8 aktiiviopiskelijaa, joista kukin saa kurssin aikana 3 x 60 min henkilökohtaista opetusta. Pääsääntöisesti jokainen saa kaksi oppituntia Maijalta ja yhden Matilta. Myös muunlaiset tuntijaot voivat olla mahdollisia,
mikäli kurssilaisilla on sopivasti erilaisia toiveita esimerkiksi henkilökohtaisesta opetusmäärästä. Opetuspaikkoina ovat pääasiassa Kokkolan ja Kaarlelan kirkot.

TOTEUTUS

Kurssi sisältää myös Maija Lehtosen konsertin Kaarlelan kirkossa.

Kurssille suunnitellun ohjelmiston voi ilmoittaa 16.7. mennessä. Harjoittelu kurssin aikana on mahdollista Kokkolassa Marian kappelissa ja Ykspihlajan kirkossa sekä Kälviän kirkossa. Aktiiviopiskelijan hinta 230 euroa, passiiviopiskelija 20 euroa/päivä. Kysy myös mahdollisuuksista osallistua pienemmällä opetusmäärällä! Majoitusmahdollisuus Keski-Pohjanmaan kansanopistolla 30 euroa/yö sis. aamupalan ja liinavaatteet.

Lisätietoja

Mestarikurssin opettajina toimivat Maija Lehtonen ja Matti Pohjoisaho.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Keski-Pohjanmaan kansanopisto/minna.poutanen@kpedu.fi
tai 044 7250 701

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Kokkolalaista Anders Lillhongaa on aina kiinnostanut tanssi ja kehollisuus. Hakeutuminen tanssialalle kuitenkin vei aikansa.

Lue lisää

Taideaineet ja käsillä tekeminen ovat aina kiinnostaneet valokuvaajan ammattitutkinnon keväällä suorittanutta Jenni Rajaniemeä. Linssin läpi maailmaa tutkiva valokuvaaja unelmoi omasta kuvaamosta, ja tutkinnon myötä haaveet ovat askelta lähempänä.

Lue lisää