Kulttuuriklubi

Tavoite

Lähde mukaan kokemaan elämyksiä musiikin, taiteen ja makujenkin maailmasta.

Kohderyhmä

Täysi-ikäiset ja -valtaiset, huumorintajuiset ja kaikenlaisesta kulttuurista nauttivat aikuiset ihmiset.

Sisältö

Perjantai 10.2.2023:
- n. klo 13.00 tapaaminen rautatieasemalla
- klo 13.30 juna lähtee Kokkolasta, on Tikkurilassa klo. 17.20, perehdytään viikonlopun kulttuuritarjontaan junassa.
- klo 18.00 kirjautuminen Vantaa Sokos hotelli Tulisuudelmaan
- vapaata
- klo 19.00 - 21.30 ruokailu Amarillo Tikkurilassa, hetki vapaata
- Erika Vikmanin keikka klo.22.00 - keikan loppuun, Ravintola Tulisuudelma


Lauantai 11.2.2023:
- klo 9.00 - 10.30 klubilaisten yhteinen aamupala, keskustelua keikasta
- klo 12.00 huoneiden luovutus, yhdessä Tikkurilan juna- asemalta Helsinkiin
- klo 13.00 Amos Rex Hans Op De Beec- Hiljainen Paraati

https://amosrex.fi/nayttelyt/hans-op-de-beeck-hiljainen-paraati/

- klo 15.00 Klubilaisten yhteinen ruokailu ostoskeskus Kluuvin italialaistyyppisessä ravintolassa Olivia Kluuvissa, keskustelua näyttelystä.
- klo 17.00 HAM Viggo WallenSköld (liput 12€, ei sisälly hintaan)

https://www.hamhelsinki.fi/exhibition/viggo-wallenskold/

- klo 18.41 lähtee juna Kokkolaan Helsingin päärautatieasemalta, olemme Kokkolassa klo 22.30.


HUOM!
- Kurssilaisten tapaturmavakuutus on voimassa kurssiohjelman mukaisen tapahtuma-ajan osalta/järjestetyn ohjelmaosuuden aikana. Ko. vakuutus ei korvaa sairastumista, halutessa voi ottaa itselleen vapaa-ajan vakuutuksen.
- Merkitse laskutustietoihin, kenen kanssa haluat yöpyä samassa huoneessa tai yövytkö yhden hengen huoneessa (lisähinta 1hh 45 €).
- Ruokailut selvitetään ilmoittautumisajan jälkeen.

Lisätietoja

kouluttaja: Sari Hiltunen, Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Kurssihinta 175 €
Sisältää junaliput Kokkola-Tikkurila ja Helsinki-Kokkola, hotelliyön 2hh aamupalalla, saunavuoron hotelliasukkaille, liput keikalle, kolmen ruokalajin aterian Amarillossa kana- tai vegaanivaihtoehdoilla (ei sis. juomia), lauantain lipun paikallisjunaan Tikkurila – Helsinki, pääsylipun Amos Rexin näyttelyyn ja pizzan Olivia Kluuvissa (ei sis. juomia).

Lisätietoja: info.kansanopisto(at)kpedu.fi

Muutokset kurssiohjelmaan ovat mahdollisia. Hakuajan päättymisen jälkeen peruutetusta opiskelupaikasta veloitamme koko kurssihinnan. Keski-Pohjanmaan kansanopistolla on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli ryhmäkoko jää liian pieneksi.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Kokkolalaista Anders Lillhongaa on aina kiinnostanut tanssi ja kehollisuus. Hakeutuminen tanssialalle kuitenkin vei aikansa.

Lue lisää

Taideaineet ja käsillä tekeminen ovat aina kiinnostaneet valokuvaajan ammattitutkinnon keväällä suorittanutta Jenni Rajaniemeä. Linssin läpi maailmaa tutkiva valokuvaaja unelmoi omasta kuvaamosta, ja tutkinnon myötä haaveet ovat askelta lähempänä.

Lue lisää

Nivalalainen Elisa Ojala on aina nauttinut piirtämisestä. Koronan iskiessä hän päätti ostaa ensimmäiset akryylimaalinsa ja laajentaa taideharrastustaan maalaamisen pariin. Hän innostui maalaamisesta kovasti, ja päätti hakea siihen lisäoppia.

Lue lisää

Haminasta kotoisin oleva Elise Zoon ei nuoruudessaan kokenut olevansa erityisen taiteellinen. Jollakin tasolla luova työ ja taiteen tekeminen on kuitenkin kiinnostanut, ja yksi luovuuden toteuttamiskeinoista oli aikoinaan teinisirkukseen osallistuminen.

Lue lisää

Tanssimisesta nauttiva Henna Hietamäki haki peruskoulun jälkeen Redun tanssilinjalle. Sinne ei kuitenkaan paikkaa auennut ensimmäisellä yrittämällä, joten hän päätyi hakemaan lisää pohjaa oman ilmaisun tutkimiselle Kälviä Arts -opistovuodesta.

Lue lisää