Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tavoite

Koulutus antaa sinulle käytännön työkaluja yrityksen tai vastuualueesi johtamistyössä kehittymiseen, vastuualueesi johtamiseen ja kehittämiseen sekä henkilöstön sitouttamiseen ja motivoimiseen.

Kohderyhmä

Oletko toimitusjohtaja, yksikön johtaja, palvelukeskuksen esimies, aluepäällikkö, osastopäällikkö? Sinulle koulutus antaa työkaluja vaativaan esimiestyöhösi ja erinomaisen mahdollisuuden hankkia tunnustettu johtamiskoulutus työsi ohessa.

Sisältö

Koulutuksen avulla saat riittävät valmiudet suorittaa Johtamisen ja Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Tarjoamme mahdollisuuden ottaa haltuun digitaalisia välineitä osana omaa johtamista.

Tutkinto muodostuu kaikille yhteisestä ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta, joissa tutkinnon suorittamiseksi tarvittava osaaminen näytetään omissa johtamistehtävissä.

Koulutuksen lähiopetuspäivien sisältöä:

1. Johtamisen tutkintojen perusteet 16.3.2023
2. Visio ja strategiatyö 19.4.2023
3. Strategiatyökalut ja strategian toteuttaminen 16.5.2023
4. Ratkaisukeskeinen viestintä 7.6.2023
5. Henkilöstötyön lainsäädäntöä 20.9.2023
6. Henkilöstön ja osaamisen johtaminen 10.10.2023 (valinnainen)
7. Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen 21.11.2023 (valinnainen)
8. Toiminnan tuloksellisuus ja taloudellisuus 13.12.2023
9. Toiminnan arviointi ja kehittäminen 25.1.2024 (valinnainen)
10. Kannattava ja tehokas toiminta 15.2.2024 (valinnainen)
11. Mielen johtaminen 21.3.2024
12. Asiakassuhteiden hoito 10.4.2024 (valinnainen)
13. Viestintä johtamisen ja esihenkilötyön tukena 18.4.2024
14. Työyhteisön johtaminen 16.5.2024

Täältä löydät koulutuksen esitteen: https://bit.ly/3EqsOed

Opintojen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan sinulla jo oleva osaaminen, esim. työssä tai aiemmissa opinnoissa hankittu osaaminen. Opintojen sisältö, toteutustapa ja arvioitu kesto tarkentuvat HOKS-suunnitelman laadinnan yhteydessä.

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen toteutetaan oppisopimuksella oppisopimuksen ehtojen täyttyessä. Oppisopimuksen ehtojen täyttyessä kokonaisuus on organisaatiolle ja opiskelijalle maksuton.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Lisätietoja

Johtamisen tutkintovastaava Minna Frilund, minna.frilund(at)kpedu.fi p. 044 725 0883 tai
Hakijapalvelut, hakijapalvelut(at)kpedu.fi p. 040 808 5010.

Lisätietoja oppisopimuksesta voit tiedustella oppisopimuspalveluistamme Katri Puumalalta, katri.puumala(at)kpedu.fi puh. 040 807 3666.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää