Palautteen sankariksi! 27.10.. klo 14-16

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat ymmärtävät palautteen ja palautetaitojen merkityksen ja saavat perusteet haltuun palautteen antamisesta ja
vastaanottamisesta. Osallistujat tunnistavat erilaiset palautetilanteet ja osaavat soveltaa
erilaisia palautetekniikoita käytäntöön unohtamatta tilanteeseen
sopivaa vuorovaikutusta

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu työelämässä esihenkilötehtävissä tai kouluttajina työskenteleville sekä järjestöissä johtotehtävissä tai projektipäällikkönä vaikuttaville.

Sisältö

Miten opin paremmaksi palautteen antajaksi? Miten rohkaistun antamaan myös kehittävää palautetta? Mitä palautteen vastaanottamisessa tulee ottaa huomioon? Oletko sinä valmis parempaan johtajuuden kehittymällä palautetaidoissa?

Monien tutkimustulosten perusteella odotamme yleisesti enemmän palautetta kuin koemme sitä saavamme. YZ-sukupolvien johtamisessa korostuvat perustelun ja palautteen antamisen taidot. Palautetaitojen valmennuskokonaisuuden tarkoituksena on ymmärtää positiivisen ja kehittävän palautteen merkitys ja saada perusteet haltuun erilaisten palautteiden antamisesta ja vastaanottamisesta. Valmennuksissa keskitytään sanalliseen palautteeseen, joka liittyy yksilöiden toimintatapoihin, persoonaan ja käyttäytymiseen.

Kouluttajana toimii Palautesankari Juha Herrainsilta.

Lisätietoja

Koulutus toteutetaan verkossa, muista ilmoittaa myös sähköpostiosoite!

Hinta 98,40 € + alv. 24%.

Juha Herrainsillalla on 18 vuoden kokemus vakuutus- ja pankkialalta myynnin ja asiakaspalvelun johtamis-, valmennus-, koulutus- ja myyntitehtävistä. Juha työskentelee myyntiryhmän päällikkönä vakuutusyhtiö Fenniassa yrittäjäpalvelussa.

Päätyönsä lisäksi Juha valmentaa omassa yrityksessään Palautesankarissa tiimejä ja ryhmiä palautetaidoissa ja hänen missionsa on tehdä suomalaisesta työelämästä parempaa ja tuloksekkaampaa palautetaitoja kehittämällä. Juha tunnetaan positiivisen vuorovaikutuksen puolesta puhujana.

Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen. Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää