Tervetuloa opiskelemaan

VALMAAN!

 

Onnittelut,

Sinut on hyväksytty opiskelemaan Keski-Pohjanmaan ammattiopiston VALMA-koulutukseen!

Opintojen aloitusaika ilmoitetaan opiskelijavalintapäätöksessä. Mikäli päätöksessä ei ole tarkempia tietoja aloittamisesta, vastuuohjaajasi on sinuun yhteydessä asian tiimoilta

Ota mukaasi kopio peruskoulun päättötodistuksesta sekä muut mahdolliset todistukset.

VALMA-koulutuksen opinnot kestävät yhden lukuvuoden ja päättyvät 3.6.2022. Sinun tulee ottaa opiskelupaikkasi vastaan Kpedun Wilmassa. Ohjeet opiskelupaikan vahvistamiseen saat Kpedun lähettämän opiskelijavalintapäätöksen mukana.

Oppilaitoksemme järjestyssääntöjen mukaisesti oppilaitoksemme on savuton ja huumeeton eikä meillä kiusata! Kun vahvistat opiskelupaikkasi, sitoudut savuttomuuteen opiskelupäivän aikana oppilaitoksen alueella sekä käytännön opiskelussa (Tupakkalaki). Samoin sitoudut huumeettomuuteen ja suostut tarvittaessa huumetesteihin (Huumausaine- ja Rikoslaki). Sitoudut myös olemaan kiusaamatta toisia.

Mikäli asut muualla kuin Kokkolassa, varaa mukaasi ensimmäisenä koulupäivänä bussikortin hankkimista varten 6,50 €. Jos tarvitset asuntolapaikan Kokkolasta (olet alle 18 vuotias ja koulumatkasi on yli 50 km tai vaikean kulkuyhteyden takana), voit hakea asuntolapaikkaa Kpedun Wilmassa samalla kun vahvistat opiskelupaikkasi. Ohjeet opiskelupaikan vahvistamiseen saat opiskelijavalintapäätöksen mukana.

Jos tarvitset apua paikan vahvistamisessa tai asuntolapaikan hakemisessa ole yhteydessä Hakijapalveluihin

p. 040 808 5010 tai hakijapalvelut@kpedu.fi 

Jos et ota VALMA-koulutuksen opiskelupaikkaa vastaan, ilmoitathan myös siitä viipymättä Hakijapalveluihin

p. 040 808 5010 tai hakijapalvelut@kpedu.fi 

Jos sinulla o kysyttävä koulun aloituksesta tai muusta opiskeluun liittyvästä, voi soittaa tai laittaa sähköpostia ohjaajille 2.8.2021 alkaen:
Ann-Louise Känsälä, p. 040 808 5534, ann-louise.kansala@kpedu.fi
Kent Rönnqvist, p. 044 725 0787, kent.ronnqvist@kpedu.fi
Reea Hotakainen, p. 040 807 3569, reea.hotakainen@kpedu.fi

Tervetuloa opiskelemaan!