Tervetuloa Kpeduun!

16px-spacer
  1. Etusivu
  2. Uudelle opiskelijalle
  3. Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa uudet opiskelijat!

Löydät näiltä sivuilta tietoa opiskelujesi aloittamisesta.

Olet saanut sähköpostiisi tiedot opiskelupaikastasi sekä miten otat opiskelupaikan vastaan. Muistathan tarkistaa sähköpostisi. Varasijalta kutsuttavaan otetaan yhteyttä puhelimitse ja lähetetään valintakirje sähköpostiin.

Klikkaamalla ylävalikossa näkyviä linkkejä, pääset lukemaan lisätietoja oman alasi opintoihin liittyen sekä löydät ohjeet asuntolapaikan hakemiseen, asuntolapaikkaa voit hakea kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan Kpedun Wilmassa.

17 vuotta täyttänyt voi hakea opintorahaa ja valtion takaamaa opintolainaa sekä yleistä asumistukea Kelalta. 
Pankkitunnuksilla tukia voi hakea myös sähköisesti. Katso lisätietoja: www.kela.fi/opiskelijat.

Koulumatkatuki korvaa päivittäisten koulumatkojen kustannuksia, jos yhdensuuntainen koulumatkasi on vähintään 7 km (oppivelvolliset) tai 10 km (muut). Katso lisätietoja: www.kela.fi/koulumatkatuki. Matkakorvaukset oppivelvolliselle Oppivelvollisuus laajenee - kela.fi

Koulumatkatuki linja-automatkoihin: Täytä ja tulosta hakemuslomake https://www.kela.fi/documents/10192/3861304/KM1.pdf  ja jätä se ammattiopiston infoon 25.7. jälkeen. Oppilaitos tarkistaa hakemuksen tiedot ja saat koululta ostotodistuksen jolla voit lunastaa koulumatkatukilipun Matkahuollosta.  Koulumatkatukilippu ladataan matkakortille (6,50 €).

Lisätietoa koulumatkatukilipusta: https://www.matkahuolto.fi/matkustajat/koulumatkatukilippu 


Hakijapalvelut

Mikäli tarvitset lisätietoja opiskelupaikan vastaanottamiseen, opiskelijavalintoihin tai varasijoihin liittyen,
olethan yhteydessä Keski-Pohjanmaan ammattiopiston hakijapalveluihin:

Puhelinnumero on 040 808 5010 (arkipäivinä klo 9-15) ja sähköposti hakijapalvelut@kpedu.fi.

HUOM! Sinun ja muiden opiskelijoiden sekä henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, joten mikäli sinulla on flunssaoireita opiskelujen alkaessa, olethan ensin yhteydessä terveydenhoitajaasi. Löydät terveydenhoitajien yhteystiedot oman alasi tiedoista. Ethän saavu paikalle jos olet sairaana.

Päivitämme ajantasaiset koronavirustiedot nettisivuillemme viikolla 30. Käythän tarkistamassa tiedon osoitteesta www.kpedu.fi.