Tervetuloa Kpeduun!

  1. Etusivu
  2. Opiskelijapalvelut
  3. Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Keski-Pohjanmaan ammattiopistoon – Kpeduun!

Onnittelut opiskelupaikasta! Tästä alkaa matkasi kohti uutta ammattia.

Olet saanut sähköpostiisi tiedot opiskelupaikastasi sekä miten otat opiskelupaikan vastaan. Muistathan tarkistaa sähköpostisi. Varasijalta kutsuttavaan otetaan yhteyttä puhelimitse ja lähetetään valintakirje sähköpostiin. Odotamme vahvistusta opiskelupaikasta mahdollisimman pian.

Klikkaamalla ylävalikossa näkyviä linkkejä, pääset lukemaan lisätietoja oman alasi opintoihin liittyen sekä löydät linkin asuntolapaikan hakemiseen.

17 vuotta täyttänyt voi hakea opintorahaa ja valtion takaamaa opintolainaa sekä yleistä asumistukea Kelalta. 
Pankkitunnuksilla tukia voi hakea myös sähköisesti. Katso lisätietoja: www.kela.fi/opiskelijat.

Koulumatkatuki korvaa päivittäisten koulumatkojen kustannuksia, jos yhdensuuntainen koulumatkasi on vähintään 10 km. Katso lisätietoja: www.kela.fi/koulumatkatuki

Ostotodistuksen Matkahuoltoa varten voit noutaa aikaisintaan kaksi viikkoa ennen opintojesi alkamista Ammattikampuksen infosta (Närvilänkatu 8, Kokkola).

Tutustumispäivä keskiviikkona 17.6.2020                     

Kokkolassa ja Kälviällä opintonsa aloittavilla uusilla opiskelijoilla on mahdollisuus käydä tutustumassa opiskeluympäristöihin ja opiskelija-asuntolaan keskiviikkona 17.6.2020. Muissa toimipaikoissa tutustumispäivää ei ole.

Päivän aikana voi tavata opetus- ja ohjaushenkilöstöä sekä keskustella opiskeluun liittyvistä asioista. Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan.

Vastaanotot tapahtuvat sekä klo 10 että klo 12, eli voi valita kumpana ajankohtana tulee. Tutustumisen kesto on noin tunti. Tilaisuus on vapaaehtoinen!

Kokkolassa:

·Ammattikampus, Närvilänkatu 8 (liiketoiminnan ala, elintarvikeala, ravintola- ja cateringala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, rakennusala, talotekniikan ala, puuteollisuusala, pintakäsittelyala, sähkö- ja automaatioala)

·Ammattikampus, Talonpojankatu 6 (tieto- ja viestintätekniikka, media-ala, kone- ja tuotantotekniikka, laboratorioala, prosessiteollisuuden ala)

·Ammattikampus, Talonpojankatu 8 (autoala, logistiikka-ala)

·Kampushalli, Teknologiakatu 8 (turvallisuusala)

·Hyvinvointikampus, Terveystie 1 (sosiaali- ja terveysala, hius- ja kauneudenhoitoala)

Kälviällä:

·Opistonkatu 1, Kälviä (kasvatus- ja ohjausala)

Hakijapalvelut palvelee kesälläkin

Mikäli tarvitset kesän aikana lisätietoja opiskelupaikan vastaanottamiseen, opiskelijavalintoihin tai varasijoihin liittyen, olethan yhteydessä Keski-Pohjanmaan ammattiopiston hakijapalveluihin:

Puhelinnumero on 040 808 5010 (arkipäivinä klo 9-15) ja sähköposti hakijapalvelut(at)kpedu.fi.

HUOM! Sinun ja muiden opiskelijoiden sekä henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, joten mikäli sinulla on flunssaoireita opiskelujen alkaessa, olethan ensin yhteydessä terveydenhoitajaasi. Löydät terveydenhoitajien yhteystiedot oman alasi tiedoista. Ethän saavu paikalle jos olet sairaana.

Päivitämme ajantasaiset koronavirustiedot nettisivuillemme viikolla 30-31. Käythän tarkistamassa tiedon osoitteesta www.kpedu.fi.