Toimintaa ja aineistoa

3K 2020-2022

3K 2020–2022 käynnistyy

Tunnistatko, mihin yrityksesi menestys ja hyvinvointi tällä hetkellä perustuu? Kohtaako yrityksesi muutoshaasteita, koetteko uudistumistarpeita?

Yrityksen osaamispääoma ja koko työyhteisön, työntekijöiden jatkuva oppiminen ovat yrityksen keskeisimpiä strategisia ydinkyvykkyyksiä. Tulevaisuudessa ne tulevat entisestään korostumaan.

Osaamisesta on mahdollista rakentaa yrityksesi kilpailukyvyn, menestyksen ja kasvun keskeinen tekijä. Tulemme tueksesi, kun haluat vastata muutos- ja uudistumishaasteisiin ottamalla yrityksesi osaamispääoman ja sen johtamisen suunnitelmallisiksi kehittämiskohteiksi.

Haetaan kanssasi vastauksia siihen, mitä yrityksesi strategian toteutuminen edellyttää osaamiselta ja osaamisen johtamiselta.

Mitä pitää osata tulevaisuudessa, millä menestytään?
Mikä on nykytilanne?
Mitä puuttuu; missä ovat osaamisen kuilut, vajeet, riskit?
Mitä periytetään, kehitetään, uudistetaan?
Mitä uutta tarvitaan?
Miten osaaminen hankitaan?
Miten osaaminen otetaan käyttöön ja ylläpidetään?
Miten jatkuva uudistuminen varmistetaan?

Joukkoon mahtuu 12 yritystä Kokkolan ja Kaustisen seutukunnista.

Ole yhteydessä!

 

3K Webinaari_ Uuden YT-lain oleelliset muutokset ja vaikutukset HR-johtamisen arjessa-20220412_090928-Kokouksen tallenne

Katsoaksesi videon tulee markkinointievästeiden olla hyväksyttynä.

Botnia Steel Campus -verkoston esittely
3K KOTU-toimialan verkostotilaisuudessa 9.11.2022
Olli Mäkipelto toimitusjohtaja Seimec Service Oy 

 

KOTU-toimialalle suunnatussa verkostotilaisuudessa ( 9.11.2022) esitetty verkostokyselyn esitys avautuu oheisesta linkistä. ➡3K teemapäivän (7.4.2022) Innosta työnantajabrändillä, sitouta työntekijäkokemuksella -tilaisuuden materiaalit avautuu oheisesta linkistä. ➡