Tietolinkki

Tukivuosikalenteri muistuttaa ajankohtaisista asioista

Olemme koonneet Tukivuosi 2020-2021 -kalenteriin hakemusten, ehtojen ja maksatusten tärkeitä päivämääriä. Kalenterista löytyvät myös tärkeimmät tukiehtoihin liittyvät asiat. 

Painetut kalenterit postitetaan kaikille Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maatiloille maaseututoimistojen toimesta elokuun alkupuolella. Kalenterin pdf-muodossa voi ladata TÄSTÄ.

Huom. Kalenteri ei ole kaiken kattava tukiopas. Painetussa ja sähköisessä kalenterissa oleva materiaali on laadittu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä niissä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu oikeudelliseksi ohjeeksi. Kalenterissa oleva aineisto esitetään sellaisena kuin se on ollut huhtikuussa 2020. Tiedon oikeellisuus ja ajankohtaisuus on syytä tarkistaa Ruokaviraston hakuopas 2020 -sivuilta, muiden tukien oppaat löydät näiltä Ruokaviraston sivuilta. Aina kannattaa myös kysyä kunnan maaseutuviranomaiselta! 

SÄHKÖINEN KALENTERI

Näin otat kalenterin käyttöösi:
1. Lataa kalenteri alla olevista linkeistä omalle tietokoneellesi, älypuhelimellesi tai muulle laitteelle.
2. Avaa ladattu tiedosto käyttämälläsi sähköpostiohjelmalla.
3. Aseta kalenterin ilmoitukset käyttöön. Ilmoitusasetukset voit tarkastaa kalenterin asetuksista.
4. Kalenteri on nyt valmis käytettäväksi. Saat ajankohtaiset tiedot tukien hakuajoista sekä muista tarpeellisista tiedoista suoraan laitteellesi.
5. Muista päivittää ilmoitusasetukset, jotta saat tiedon kaikista tukikalenterin tapahtumista ja vinkeistä.

Alla olevien linkkien kautta voit tallentaa kalenterin omalle koneellesi tai puhelimeen, jossa se lisää itsensä oletuksena käytetyyn kalenteriohjelmaan automaattisesti. 

Sähköinen kalenteri (muu kuin Outlook) lataa TÄSTÄ 

Outlook-kalenteri lataa TÄSTÄ

Tukivuosikalenterin ovat tuottaneet yhteistyössä tiedonvälityshankkeet Tietolinkki (Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa) ja Tiedolla Tuloksia (Pohjois-Karjala). Toivomme, että kalenteri auttaa tukiasioiden hallinnassa!  


Tietolinkki-hankkeen logot.