Tietolinkki

Uusi tukivuosikalenteri julkaistu kesäkuussa 2022!

Tukivuosikalenteri kattaa jakson kesäkuu - joulukuu 2022. Tänä vuonna kalentereita ei jaeta hankealueen maatiloille, mutta tältä sivulta voit ladata kalenterin (pdf) sekä kuukausittaiset muistutukset omaan sähköiseen kalenteriisi. 

Tukivuosikalenteriin on koottu hakemusten, ehtojen ja maksatusten tärkeitä päivämääriä. Kalenterista löytyy myös keskeisiä tukiehtoihin liittyviä asioita sekä QR-koodeja sivuille, joissa asioista kerrotaan perusteellisemmin.  

Kalenterin pdf-muodossa voi ladata TÄSTÄ.

Sähköinen kalenteri:

Tukivuosikalenterin muistutukset ovat saatavissa myös yleisimpiin sähköposti- ja kalenteriohjelmiin. Lataamalla kalenterin saat muistutuksen lähestyvästä aikarajasta suoraan käyttämääsi laitteeseen, eivätkä tärkeät päivämäärät pääse unohtumaan. Sähköisen kalenterin saat käyttöösi lataamalla tiedoston ohjeiden jälkeen olevasta linkistä. 

Näin otat sähköisen kalenterin käyttöösi:

1. Lataa kalenteri omalle tietokoneellesi, älypuhelimellesi tai muulle laitteelle.
2. Avaa ladattu tiedosto käyttämälläsi kalenteriohjelmalla (esim. tietokoneella avattaessa klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ja "Avaa sovelluksessa").  Valitse sinulle sopiva kalenteriversio (Outlook tai Google).
3. Aseta kalenterin ilmoitukset käyttöön. Ilmoitusasetukset voit tarkastaa kalenterin asetuksista.
4. Kalenteri on nyt valmis käytettäväksi. Saat ajankohtaiset tiedot tukien hakuajoista sekä muista tarpeellisista tiedoista suoraan laitteellesi.
Mikäli kalenteri ei näy Outlookin kalenterissa oikein, varmista, että käytössäsi on uusi Outlook. 

Muista päivittää ilmoitusasetukset, jotta saat tiedon kaikista tukivuosikalenterin tapahtumista ja vinkeistä.

GOOGLE-kalenterin lataus tästä

Jos kalenterin lataamisessa tulee haasteita, voit kysyä apua Niko Hyppöseltä (MTK Keski-Pohjanmaa/Tietolinkki-hanke)  p. 050 433 6432 niko.hypponen (at) mtk.fi 

Huom. Kalenteri ei ole kaiken kattava tukiopas. Painetussa ja sähköisessä kalenterissa oleva materiaali on laadittu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä niissä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu oikeudelliseksi ohjeeksi. Kalenterissa oleva aineisto esitetään sellaisena kuin se on ollut huhtikuussa 2022. Tiedon oikeellisuus ja ajankohtaisuus on syytä tarkistaa Ruokaviraston hakuopas 2022 -sivuilta, muiden tukien oppaat löydät näiltä Ruokaviraston sivuilta. Aina kannattaa myös kysyä kunnan maaseutuviranomaiselta! 

Tukivuosikalenterin ovat tuottaneet yhteistyössä tiedonvälityshankkeet Tietolinkki (Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa) ja MaaseutuHarava2 (Kainuu). Toivomme että kalenteri auttaa tukiasioiden hallinnassa!  


Tietolinkki-hankkeen logot.