Tietolinkki

Uusi tukivuosikalenteri julkaistu!

Olemme koonneet Tukivuosikalenteriin 2021-2022 hakemusten, ehtojen ja maksatusten tärkeitä päivämääriä. Kalenterista löytyy myös keskeisiä tukiehtoihin liittyviä asioita. 

Painetut kalenterit postitetaan kaikille Tietolinkki-hankkeen toiminta-alueen eli Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maatiloille maaseututoimistojen toimesta heinä-elokuun 2021 aikana. Kalenterin pdf-muodossa voi ladata TÄSTÄ

Huom. Kalenteri ei ole kaiken kattava tukiopas. Painetussa ja sähköisessä kalenterissa oleva materiaali on laadittu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä niissä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu oikeudelliseksi ohjeeksi. Kalenterissa oleva aineisto esitetään sellaisena kuin se on ollut huhtikuussa 2021. Tiedon oikeellisuus ja ajankohtaisuus on syytä tarkistaa Ruokaviraston hakuopas 2021 -sivuilta, muiden tukien oppaat löydät näiltä Ruokaviraston sivuilta. Aina kannattaa myös kysyä kunnan maaseutuviranomaiselta! 

SÄHKÖINEN KALENTERI

Tukivuosikalenterin muistutukset ovat saatavissa myös yleisimpiin sähköposti- ja kalenteriohjelmiin.

Lataamalla kalenterin saat muistutuksen lähestyvästä aikarajasta suoraan käyttämääsi laitteeseen, eivätkä tärkeät maatalouden päivämäärät pääse unohtumaan. Sähköisen kalenterin saat käyttöösi lataamalla tiedoston alla olevasta linkistä: 

Kalenteritiedosto

Näin otat kalenterin käyttöösi:
1. Lataa kalenteri omalle tietokoneellesi, älypuhelimellesi tai muulle laitteelle.
2. Avaa ladattu tiedosto käyttämälläsi sähköposti-/kalenteriohjelmalla.
3. Aseta kalenterin ilmoitukset käyttöön. Ilmoitusasetukset voit tarkastaa kalenterin asetuksista.
4. Kalenteri on nyt valmis käytettäväksi. Saat ajankohtaiset tiedot tukien hakuajoista sekä muista tarpeellisista tiedoista suoraan laitteellesi.
5. Muista päivittää ilmoitusasetukset, jotta saat tiedon kaikista tukikalenterin tapahtumista ja vinkeistä.

Jos kalenterin lataamisessa tulee haasteita, voit kysyä apua Niko Hyppöseltä (MTK Keski-Pohjanmaa/Tietolinkki-hanke)  p. 050 433 6432 niko.hypponen (at) mtk.fi 

Tukivuosikalenterin ovat tuottaneet yhteistyössä tiedonvälityshankkeet Tietolinkki (Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa) ja Tiedolla Tuloksia (Pohjois-Karjala). Toivomme, että kalenteri auttaa tukiasioiden hallinnassa!  


Tietolinkki-hankkeen logot.