Tuoreimmat uutiset

Digitalisaatio pääsi karkuun! - Kpedun STILL-hanke toi vauhtia digiloikkaan

10. maaliskuuta 2016
heli_ja_arto
STILL-hankkeen projektipäällikkö Heli Marjala (oik.) on muiden eTutorien kanssa kiertänyt tarpeen mukaan jakamassa jippoja Kpedun henkilöstölle. Tässä tutoroitavana kouluttaja Arto Alapiha.

Kpedun eTutoreiden tarkasti vartioima digitalisaatio on päässyt karkuun Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä. Henkilöstö työstää aktiivisesti omia sovelluksiaan oppimisen ja opetuksen tueksi. Hyvinä esimerkkeinä Hyvinvointikampuksella on otettu laajasti käyttöön mobiililaitteissa toimivia opiskelijahallinnon sovelluksia. Kannuksessa taas maatalousteknologian opiskelijat värkkäävät yhdessä henkilökunnan kanssa traktorisimulaattoria.
 
- Ei tämä ihan näin pitänyt mennä. Projektisuunnitelmassa asetimme aikataulut viiden vuoden päähän, mutta porukka on innostunut sooloilemaan massiivisesti jo etukäteen, toteaa aikuiskoulutusjohtaja Jarmo Matintalo.
- Suurta vaaraa ihmiskunnalle ei tästä kuitenkaan aiheudu. 
 
- Digikärpäsen purema ei ole vaarallinen, haittavaikutuksia ei ole todettu, toteaa projektipäällikkö Mika Väisälä STILL-hankkeesta. Päinvastoin työssäviihtyminen ja hyvä fiilis ovat lisääntyneet. Digiloikan jakaminen muille parantaa työhyvinvointia entisestään.

Tutustu karanneen digitalisaation kirittäjiin:
Still-hankkeen esittely >>
Kpedun eTutorien blogi >>
Still-hanke