Tuoreimmat uutiset

QR-koodit tutuksi STILL racessa

29. tammikuuta 2016
Torstaina 28.1. järjestettiin Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen henkilöstölle infotilaisuuden, jonka päätteeksi otettiin digiloikkaa rastitehtävän muodossa.
 
STILLrace_kpedu_04

STILL raceksi nimetyllä rastiradalla satakunta henkilöstön jäsentä tutustui ryhmissä Thinglinkin käyttöön, monikosketusnäyttö Seewoohon, Kyvyt.fi -palveluun, iPad-salkkuun ja sen käyttöön AppleTV:n kanssa sekä Kahoot-kyselyyn. 

STILLrace_kpedu_07

Tapahtuma oli osa Kpedun STILL-hanketta. 
- STILL race onnistui eTutoreiden mielestä loistavasti. Osallistujat olivat vastaanottavaisia ja positiivisilla mielin. Kysymyksiä tuli ja oltiin kiinnostuneita. Kovasti meitä kiiteltiin ja sisältöä pidettiin mielenkiintoisena ja hyvin koottuna, kertoo projektipäällikkö Heli Marjala. 
Kevään aikana myös muilla Kpedun toimipaikoissa ja -aloilla järjestetään vastaavia STILL raceja. 

STILLrace_kpedu_02

Hanke auttaa koulutusyhtymän henkilöstöä siirtymään aktiivisesti käyttämään e-oppimiseen sopivia välineitä. STILL tuo eTutorit henkilöstön avuksi.
- eTutoreille on ollut jo kysyntää vaikka tämä STILL race 1.0 oli varsinaisesti ensimmäinen markkinointitilaisuus toiminnastamme. Tukeamme on tarvittu mm. Moodlekurssien luomisessa, iPadien käytössä, videoneuvottelujen järjestämisessä, Marjala sanoo.
 
Lue lisää: www.kpedu.fi/etutor
Still-hanke