Työpaikkaohjaajan digimerkit

  1. Etusivu
  2. Työpaikkaohjaajalle
  3. Työpaikkaohjaajan digimerkit

Työpaikkaohjaajan digitaaliset osaamismerkit  

Digitaalisella osaamismerkillä voit helposti ja nopeasti kertoa esimerkiksi oppilaitokselle, työnantajalle tai sosiaalisen median seuraajille, millaista osaamista sinulla on. Kpedu myöntää työpaikkaohjaajille kolmenlaisia osaamismerkkejä: 

 

Voit ansaita digitaalisen osaamismerkin "Kpedu Perehdytetty työpaikkaohjaaja", jos olet opiskellut valtakunnallisen työpaikkaohjaajan verkkokoulutuksen Kpedun Itslearning-verkkoympäristössä, osallistunut Kpedun työpaikkaohjaajakoulutukseen (osat 1 ja 2) tai saanut Kpedun henkilöstöltä valtakunnallisen perehdytyksen tarkistuslistan mukaisen henkilökohtaisen perehdytyksen tehtävään. Perehdytetyllä työpaikkaohjaajalla on perustiedot ja -taidot oppisopimus- ja koulutussopimusopiskelijoiden ohjaamiseksi. Osaamismerkki vastaa useimpien oppilaitosten opintopistejärjestelmässä yhtä opintopistettä ja EQF-vaativuustasojärjestelmässä tasoa 2. 

Työpaikkaohjaajan osaamismerkki 1 on kukka

 

Kpedun Taitavalla työpaikkaohjaajalla on perustiedot ja -taidot oppisopimus- ja koulutussopimusopiskelijan ohjaamiseksi ja kykyä soveltaa näitä tietoja ja taitoja ohjattavan opiskelijan tarpeisiin ja tavoitteisiin. Osaamismerkki vastaa useimpien oppilaitosten opintopistejärjestelmässä yhtä opintopistettä ja EQF-vaativuustasojärjestelmässä tasoa 3. Voit ansaita "Kpedu Taitavan työpaikkaohjaajan" digimerkin erillisen ohjeen mukaan.

Työpaikkaohjaajan osaamismerkki 2 on tähti

 

Kpedun Työpaikkaohjauksen kehittäjällä on perustiedot ja -taidot oppisopimus- ja koulutussopimusopiskelijan ohjaamiseksi, kykyä soveltaa näitä tietoja ja taitoja ohjattavan opiskelijan tarpeisiin ja tavoitteisiin sekä kehittävä työote oppisopimus/koulutussopimusopiskelijan ohjaamiseen työpaikalla. Osaamismerkki vastaa useimpien oppilaitosten opintopistejärjestelmässä yhtä opintopistettä ja EQF-vaativuustasojärjestelmässä tasoa 4. Voit ansaita "Kpedu Työpaikkaohjauksen kehittäjän" digimerkin erillisen ohjeen mukaan. 

Työpaikkaohjaajan osaamismerkki 3 on timantti