Etsitkö työvoimaa?

Rekrykoulutus on oiva tapa

  1. Etusivu
  2. Rekrykoulutukset

 

RekryKoulutus on mainio ratkaisu silloin, kun 

 

  • et löydä työtehtävään sopivaa työntekijää 
  • uudella työntekijällä ei ole riittävää osaamista  
  • työhön perehtyminen vaatii koulutusta  

 

RekryKoulutus on yrityksesi tarpeisiin räätälöityä koulutusta. Koulutus tapahtuu pääsääntöisesti siellä, missä osaamista tarvitaan − eli työpaikalla. Palkkakustannuksista sinun ei tarvitse koulutuk­sen aikana huolehtia, sillä niitä ei ole. Koulutuksen kustannukset jaetaan reilusti yrityksesi ja työhallinnon kesken, jolloin maksat niistä 30 prosenttia.  

Koska haluamme, että työ löytää arvoisensa tekijän, panostamme juuri oikeiden ihmisten löytämiseen ja heidän osaamisensa kartoit­tamiseen. Jotta prosessi etenee sujuvasti, huolehdimme siitä tar­vittaessa alusta loppuun − aina ilmoittelun suunnittelusta valinta­suositukseen asti. Me esitämme sopivaa henkilöä, mutta lopullisen valinnan teet aina sinä.  

Suunnittelemme ja toteutamme palvelun ja koulutuksen joustavasti ja tehokkaasti, olipa kyseessä isompi ryhmä tai yksittäinen henkilö. Ota yhteyttä Osuvakoulutus Oy:n, niin suunnitellaan tarkemmin!  

Jukka Oravainen, toimitusjohtaja
0407784262

Linda Hagström-Autio, palvelusihteeri
0408073502

Asiakkuusvastaava Maria Nylund 
Osuvakoulutus Oy, yrityskohtaiset koulutukset  

0403596238

Katso videolta, miten sairaanhoitaja-Elinasta muotoutui rekrykoulutuksen myötä Kaustisen Elementtivalmisteen hitsaaja.

 

Rakennuspeltitöitä tekevä Peltisepänliike Rönnkvist työllistää tällä hetkellä 13 työntekijää. Lisäkäsille on nyt tarvetta, ja niitä haetaan ensimmäistä kertaa RekryKoulutuksen avulla.

Lue lisää

Viime vuosina rekrykoulutukset ovat nousseet suosituksi ja riskittömäksi tavaksi täsmäkouluttaa uusi työntekijä yrityksen tarpeisiin. Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen kouluttaja Max Hagström koordinoi alueen rekrykoulutuksia, joita on käynnissä jatkuvasti. – Viime vuonna työntekijöistä 91 prosenttia oli kolmen kuukauden jälkeen töissä yrityksissä missä koulutusta järjestettiin, kertoo Hagström. 

Lue lisää

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää