Etsitkö työvoimaa?

Rekrykoulutus on oiva tapa

  1. Etusivu
  2. Osuvakoulutus Oy
  3. Rekrykoulutukset

RekryKoulutus on mainio ratkaisu silloin, kun 

  • et löydä työtehtävään sopivaa työntekijää 
  • uudella työntekijällä ei ole riittävää osaamista  
  • työhön perehtyminen vaatii koulutusta  RekryKoulutus on yrityksesi tarpeisiin räätälöityä koulutusta. Koulutus tapahtuu pääsääntöisesti siellä, missä osaamista tarvitaan − eli työpaikalla. Palkkakustannuksista sinun ei tarvitse koulutuk­sen aikana huolehtia, sillä niitä ei ole. Koulutuksen kustannukset jaetaan reilusti yrityksesi ja työhallinnon kesken, jolloin maksat niistä 30 prosenttia.  

Koska haluamme, että työ löytää arvoisensa tekijän, panostamme juuri oikeiden ihmisten löytämiseen ja heidän osaamisensa kartoit­tamiseen. Jotta prosessi etenee sujuvasti, huolehdimme siitä tar­vittaessa alusta loppuun − aina ilmoittelun suunnittelusta valinta­suositukseen asti. Me esitämme sopivaa henkilöä, mutta lopullisen valinnan teet aina sinä.  

Suunnittelemme ja toteutamme palvelun ja koulutuksen joustavasti ja tehokkaasti, olipa kyseessä isompi ryhmä tai yksittäinen henkilö. Ota yhteyttä Osuvakoulutus Oy:n, niin suunnitellaan tarkemmin!  

Henna Kantola, myyntipäällikkö

040 807 3690

Perhevapaalla 29.5.2023 alkaen.


Linda Hagström-Autio, myyntiassistentti
040 807 3502

Maria Nylund, osaamispäällikkö 

040 359 6238

Katso alla olevalta videolta, miten sairaanhoitaja-Elinasta muotoutui rekrykoulutuksen myötä Kaustisen Elementtivalmisteen hitsaaja. 

 

Rakennuspeltitöitä tekevä Peltisepänliike Rönnkvist työllistää tällä hetkellä 13 työntekijää. Lisäkäsille on nyt tarvetta, ja niitä haetaan ensimmäistä kertaa RekryKoulutuksen avulla.

Lue lisää

Viime vuosina rekrykoulutukset ovat nousseet suosituksi ja riskittömäksi tavaksi täsmäkouluttaa uusi työntekijä yrityksen tarpeisiin. Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen kouluttaja Max Hagström koordinoi alueen rekrykoulutuksia, joita on käynnissä jatkuvasti. – Viime vuonna työntekijöistä 91 prosenttia oli kolmen kuukauden jälkeen töissä yrityksissä missä koulutusta järjestettiin, kertoo Hagström. 

Lue lisää

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää