Tutustu Kpedun liiketoiminnan alan suosituimpiin koulutuksiin

TOP 5

TOP 5 suositut yrityskoulutusteemat

 

Tästä löydät laadukkaat koulutukset yritysten ajankohtaisimpiin tarpeisiin. Tutustu koulutuksiin ja ota yhteyttä niin räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan koulutuspaketin.

Terveisin,

Minna Frilund, puh. 044 7250 883, minna.frilund(a)kpedu.fi

Tuija Nissilä, puh. 044 7250 854, tuija.nissila(a)kpedu.fi

 

Visuaalinen myynti

Opi luomaan tarinallisia esillepanoja ja luomaan elämyksellisiä tiloja, jotka herättävät asiakkaan ostohalua ja kasvattavat myyntiä.

Myymälästailaaja - Liiketoiminnan ammattitutkinto, tilan ja esillepanon visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen tutkinnon osa

Yrityksen visio ja strateginen johtaminen

Haluatko selkiyttää organisaatiosi tai yrityksesi strategista johtamista ja suunnitelmallista strategiatyötä: toimintaympäristön analysointia, vastuualueesi tavoitteiden kirkastamista ja pitempiaikaisesti johtamisen osa-alueiden tavoitteiden suunnittelua ? Erityisesti haluat panostaa henkilöstön johtamiseen tavoitteiden mukaan ja vahvistaa omaa johtamisroolia – tule jakamaan ajatuksia muiden kanssa!

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Digi- ja somemarkkinointi

Miten markkinoit diginä, miten somessa. Verkkokauppa tai kauppaa verkossa. Kuinka voit saada tuloksia jopa 0 euron budjetilla. Oikeat kanavavalinnat, toimiva viesti ja suora polku kassalle.

Somemarkkinoinnin taitajaksi - iltakoulutus, Liiketoiminnan ammattitutkinto, Markkinointiviestinnän toimeksianto -tutkinnon osa 

Yrityksen talouden hallinta

Nautitko työskentelystä taloushallinnon parissa? Koulutuksellamme voit syventää ja päivittää osaamistasi hyvin erilaisissa taloushallinnon tehtävissä.

 Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Henkilöstöjohtaminen ja resurssit

Lähiesimiehen ammattitutkinto sopii erinomaisesti sinulle, joka vastaat käytännön johtamisesta ja työn organisoinnista arjessa. Jos olet esimerkiksi esihenkilösi oikea käsi arjessa, tiiminvetäjä tai vastuualueen esihenkilö, niin tarjoamme sinulle käytännön henkilöstön vuorovaikutteisen johtamisen taitoja.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Terävöitä liiketoiminnan  johtamista omalla vastuualueellasi  ja sen toiminnan suunnittelussa. Panostamme erityisesti henkilöstövoimavarojen johtamisen osa-alueisiin, kartoitamme avuksesi tarvittavia järjestelmiä oman vastuualueen toimintojen hoitamiseen sekä avaamme henkilöstötyön kehittämisen teemoja ja henkilöstöhallinnon työkaluja.