REACT EU Esr

Pienyritykset nousuun!

  • KP yrittäjät
  • Vipuvoimaa EU

Pienyritykset nousuun! (REACT EU Esr)

Pienyritykset nousuun! -hankkeen päämääränä on Keski-Pohjanmaan maakunnan pienyritysten muutoskyvykkyyden parantaminen ja kasvun mahdollistaminen COVID19-pandemian jälkeen. Hankkeeseen valikoituville yrityksille tarjotaan maksutta mahdollisuus osallistua erilaisiin hyvinvointia sekä osaamista lisääviin toimenpiteisiin. 

Tavoite 1: Yrittäjien ja yritysten henkilöstön hyvinvoinnin lisääminen

Tavoite 2: Yrittäjien ja yritysten henkilöstön osaamispääoman tukeminen ja lisääminen

Hankkeen päätoteuttajana on Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä ja osatoteuttajana on Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry. Kumppaneina hankkeessa ovat alueen kunnat, elinkeinoyhtiöt, työhallinto sekä Kauppakamari. Hankkeen kesto ajalla: 08/2021-08/2023.

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Hanke on avoin kaikille koronasta kärsineille keskipohjalaisyrityksille (alle 10 hlö), ja yrityksen kasvuun ja osaamisen kehittämiseen tarvittavat palvelut suunnitellaan yhdessä yrityksen ja henkilöstön tarpeisiin sopiviksi. Ilmoita halukkuudestasi päästä mukaan hankkeeseen: Ilmoittautumislomake. HUOM! Hankkeeseen ilmoittautuminen on päättynyt.

Tutustu hankkeeseen tarkemmin: