Ajankohtaista

Kesätyöntekijät tavoitat Kpedu Jobi -sovelluksesta!

29.11.2022 klo 10:17
Kuvassa yrittäjä Jose Helkavuori

 

Kun kokkolalainen rakennusalan yrittäjä Jose Helkavuori viime keväänä suunnitteli tulevia projektejaan, huomasi hän kovan tarpeen lisäkäsille. Hän kävi pohdintaa erilaisten rekrytointimahdollisuuksien välillä, ja puntaroi muun muassa vuokrafirman kautta työllistämistä.

Lopulta vaakakupissa painoivat kuitenkin vuosien mittaan mielessä pyörineet ajatukset oppisopimusopiskelijan palkkaamisesta.

– Olen itse opiskellut oppisopimuksella, ja siitä lähtien on mielessäni ollut toive siitä, että saisin antaa jollekin toiselle samankaltaisen mahdollisuuden opiskella. Minulle jäi erittäin hyvät muistot omasta oppisopimusajastani, Helkavuori toteaa. 

Oppisopimusopiskelija Helkavuorelle löytyikin Kpedun rakennusalan opiskelijoiden joukosta. Opiskelija-Heidin ja Helkavuoren yhdisti lopulta rekrytointisovellus Kpedu Jobi.

– Olin näppäränä poikana soittanut koululle ja kysynyt työssäoppijoiden ja oppisopimusopiskelijoiden perään. Sieltä kehotettiin tekemään profiili Kpedu Jobiin, ja sieltä tulikin sitten lopulta yhteydenottoja opiskelijoilta. Profiilin tekemiseen kului aikaa noin 15 minuuttia, joten vaikeata se ei todellakaan ollut.

– Sen lisäksi, että olen ollut erittäin tyytyväinen löytämääni opiskelijaan, olen ollut hyvin tyytyväinen yhteistyöhön Kpedun opettajien ja muun henkilöstön kanssa, Helkavuori kiittelee.

 

💡Onko sinullakin tarve lisäkäsille nyt tai vaikkapa tulevana kesänä? Tee oma työnantajaprofiilisi Kpedu Jobiin, ja jää odottelemaan opiskelijoiden yhteydenottoja! 

 

Lisätiedot ja ohjeet: kpedu.fi/apuarekrytointiin