Saavutettavuusseloste

  1. Etusivu
  2. Saavutettavuus

Saavutettavuusseloste

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain ja EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste on laadittu www.kpedu.fi-sivustolle ja sen alaisuudessa olevalle kauppa.kpedu.fi-verkkokaupalle.


Vaatimusten täyttyminen

Kpedun verkkosivusto vastaa pääosin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssa esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.


Ei-saavutettava sisältö


Kpedun verkkosivusto ei kaikilta osin ole vaatimusten mukainen videoiden tekstityksen ja kuvailutulkkauksen osalta (1.2.2, 1.2.3). Sivustolla julkaistut videot ovat koulutusten markkinointivideoita, eivätkö sisällä sellaista tietoa, jota ei olisi tekstimuodossa sivustolta löydettävissä. Jatkossa pyrimme lisäämään myös videoihin teksitykset. 


Saavutettavuusselosteen laatiminen


Tämä seloste on laadittu 8.5.2020. Seloste perustuu itsearvioon.


Palaute ja yhteystiedot

Kpedu.fi-verkkosivuston saavutettavuudesta voi antaa palautetta osoitteeseen viestinta(at)kpedu.fi. Ei-saavutettavia sisältöjä voi pyytää saavutettavassa muodossa.


Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.


Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000