Esittely

 

Hankkeen esittely

VIRITY-hanke liittyy Opetushallituksen "Ammatillisen koulutuksen viestintä- ja vetovoimatoimien tukeminen" -hankehakuun. Aloite on tullut Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistosta, joka toimii hankkeen koordinaattorina. Taustalla on idea kehittää koulutuksen järjestäjien viestintää käyttäen some-alustoja ja tuottamalla sinne nuoria puhuttelevaa ja kiinnostavaa materiaalia. 

Tavoite

Osallistaa entistä syvemmin tutor- opiskelijat ammatillisen koulutuksen markkinointiin ja tiedottamiseen. Kpedun painopisteenä on lisäksi myös kansainvälisyys- tutoroinnissa ja kansainvälisyysmahdollisuuksien markkinoinnissa. Sisällytetään somemarkkinointi selkeämmin YTO:ihin, jolloin koskettaa muitakin kuin tutoreita. 

Toimenpiteet

1. Luodaan selkeä malli tutoreiden somemarkkinoinnille 
2. Järjestetään some(markkinointi) – koulutus kaikille tutor- opiskelijoille 
3. Valitaan tutoreista some-vastaava, joka luotsaa muita opiskelijoita sometiedottamisessa ja pitää toimintaa yllä, jatkuvuus 
4. Tiivistetään yhteistyötä media-alan, liiketoiminta-alan ja viestinnän välillä Markkinointiosaamisen esiintuominen ja hyödyntäminen mm. tutoreiden koulutuksessa ja ohjaamisessa. 
5. Sisällytetään Mediaviestinnän perusteisiin, (2osp valinnainen YTO), someviestintä. 
6. Kehitetään alumnitoimintaa osana markkinointia.  

 

Poke hallinnoi ja partnereina mukana Kpedun lisäksi Optima, VAAO, Sasky ja Jami. Projektille muodostetaan verkoston toimijoiden yhteinen työryhmä.

Virity-hankkeen toimijat kuvassa.
Hankeverkoston tapaaminen Kokkolassa 3.3.2020.