Tuoreimmat uutiset

Yrittäjän onnenpäivä - Innostu ja uudistu työhyvinvoinnista!

20. kesäkuuta 2016

EVE-hanke ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry järjestävät Yrittäjän OnnenPäivä -työhyvinvointitapahtuman Yrittäjän päivänä 5.9.2016 Kampushallissa Kokkolassa.

Tilaisuus on suunnattu yrittäjille, yritysten HR- ja muulle johdolle, esimiehille kuin myös muulle henkilökunnalle ja kaikille kiinnostuneille. Paikan päälle odotetaan noin 250 – 500 kävijää.

Tilaisuuden teemana on työhyvinvointi ja tuottavuus – puhetta työstä, hyvinvoinnista, jaksamisesta, työelämän muuttuvista haasteista, tulevaisuuden ennakoinnista. Ohjelmaa juoksuttaa ja tarinaa iskee Mikko Kuustonen. Asiantuntijaesitykset virittävät aiheeseen ja paneelissa ruoditaan kuultua sekä tosielämän tilanteita. Miten meillä työelämässä menee nykyään?

Tapahtuman yhteydessä järjestetään maksuton Yritysklinikka, johon on mahdollista varata yrityskohtaisia aikoja asiantuntijoille.

Lisäksi tapahtuman yhteydessä on hyvinvointialan messut, joihin yritysten ja organisaatioiden on mahdollista varata maksuton esittelypiste omien palveluiden ja tuotteiden esittelyyn.

Tarkemmat tiedot: www.kpedu.fi/eve

Still-hanke