Kasvun, osaamisen ja elinvoiman Keski-Pohjanmaa

(KOE)

  1. Etusivu
  2. Projektitoiminta
  3. KOE-hanke
  4. KOE-hanke | kysely


Arvoisa vastaanottaja,

Haluamme kutsua sinut osallistumaan kyselyyn, jolla pyrimme saamaan ajantasaista tietoa Keski-Pohjanmaan alueen organisaatioiden koulutus-, tutkimus- ja kehitystarpeista. Kysymme myös toiveitasi erilaisista yhteistyömuodoista alueen koulutusorganisaatioiden kanssa sekä ajatuksiasi siitä, millaisella viestinnällä tavoittaisimme sinut paremmin. Toivomme vastauksia kaikilta organisaatiotasoilta, jotta saamme käsityksen niin organisaatioiden arkipäivän haasteista ja tarpeista kuin pitkän aikavälin tavoitteistakin.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia.

Vastaamalla kyselyyn autat meitä suunnittelemaan tulevaisuuden koulutus-, tutkimus- ja kehityspalveluita, jotka vastaavat alueen työnantajien tarpeisiin. Osallistumalla olet myös osaltasi rakentamassa vahvempaa ja paremmin kohdennettua yhteistyötä alueen toimijoiden kesken.

Kysely on osa Keski-Pohjanmaan liiton rahoittamaa Kasvun, osaamisen ja elinvoiman Keski-Pohjanmaa (KOE) -hanketta ja sen toteuttavat yhteistyössä Keski-Pohjanmaan liitto sekä alueen koulutusorganisaatiot, Centria-ammattikorkeakoulu Oy, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius.


Kiitokset jo etukäteen osallistumisesta!


Terveisin,
Kasvun, osaamisen ja elinvoiman Keski-Pohjanmaa -hankkeen projektiryhmä

Lisätietoa hankkeesta löydät Keski-Pohjanmaan liiton verkkosivuilta.

Kyselyyn pääset myös alla olevalla QR-koodilla:
QR-koodi